“Inception”-stjernen skifter navn til Elliot Page og erklærer sig for transperson.

Ellen Page er kendt fra titler som “Juno”, “Super”, “Inception” og “X-Men: Days of Future Past”. Her var hun en hende. Det er nu slut.

Nu er navnet Ellen officielt ændret til Elliot, der for fremtiden vil omtales med han – i stedet for hun – og de i stedet for hende.

Det skriver skuespilleren i et længere opslag, hvor han midt i glæden om endelig at gøre nyheden officiel også frygter had, vold og jokes.

Læs også ‘Halle Berry dropper transrolle – siger undskyld‘.

Elliot Page blev i 2008 Oscar-nomineret i kategorien kvindelig hovedrolle for “Juno”.Vis kommentarer (16)
Gravatar

#1 Salt 3 år siden

"hvor han midt i glæden om endelig at gøre nyheden officiel også frygter had, vold og jokes."

Kom nu Films community, jeg vil se vreden og foragten forplante sig på jeres tastaturer, det her er hvad i har trænet for!
Gravatar

#2 MartinEH 3 år siden

Hhmmm... Kan godt være nervøs for, hvordan det her vil påvirke Umbrella Academy... Vanya er selvfølgelig allerede homoseksuel, men Transgender er jo a "different ball game"... Krydser fingre, for han er sgu for cool en skuespiller og en fed figur i den serie :-)
Gravatar

#3 Ronnie Barnhardt 3 år siden

Hvorfor også "de", hvis han har besluttet sig for at være en han?
Gravatar

#4 Mads47 3 år siden

#2 Spørgsmålet er om Elliot Page, daværende Ellen Page har noget imod at forsætte med at spille rollen som kvinde? Det kommer an på om han er komfortabel i rollen som Vanya. Men flot at han tør stå frem.

Ronnie Barnhardt (3) skrev:
Hvorfor også "de", hvis han har besluttet sig for at være en han?


Kan være det bare et det formelle 'De', det bruger vi desværre ikke nok længere, især når vi ikke er dus.
Gravatar

#5 Mads47 3 år siden

Double post
Gravatar

#6 Ronnie Barnhardt 3 år siden

I den her kontekst forstår jeg "de" som værende for dem, som ikke ønsker at vedstå sig et bestemt køn. Deraf min forvirring.
Gravatar

#7 Mads47 3 år siden

#6 Jeg tænker at Elliot fortrækker 'Han' og 'Ham' men også lader sig omtale som "de" i forhold til de folk der ikke vil anerkende at han er transkønnet. Dette er dog spekulation fra min side.
Gravatar

#8 Ronnie Barnhardt 3 år siden

#7 Det er et godt bud.
Gravatar

#9 MartinEH 3 år siden

#4 så vidt jeg kan forstå efter at have undersøgt lidt mere, så er det vist ikke noget problem for ham, så jeg krydser fingre for at han fortsætter i sæson 3 - syntes at Vanya fortjener at få en sæson, hvor hun/han kan kontrollere sine kræfter ;-)
Gravatar

#10 h0iby 3 år siden

Altså hvis almindelige mænd elller kvinder ikke må spille en transperson, så må det vel også gælde den anden vej omkring? :)

Skriv ny kommentar: