Filmperler.dk lukker – fortsætter som supplement til Blockbuster.dk.

I 2017 åbnede to nye streamingtjenester i Danmark. Filmlounge.dk lukkede i slutningen af 2019 – nu overgår samme skæbne Filmperler.dk.

Angel Films meddeler således, at Filmperler.dk i dag lukker ned som selvstændig streamingtjeneste:

”Vi har nydt at arbejde med Filmperler igennem to år, men må indse, at vi har svært ved at løfte arbejdet selv,” siger siger distributionschef i Angel Films, Peter Sølvsten Thomsen.

Filmperler stopper dog ikke helt med at eksistere som idé, da konceptet fortsætter som underside hos Blockbuster.dk/Filmperler:

”Vi vil gerne give vores kunder et bredt udvalg af film, og derfor er det oplagt for os at gå ind i et tættere samarbejde med Angel Films om arthouse-film og være med til at øge synligheden og forhåbentligt også interessen for arthouse-film. Vi glæder os derfor over, at Filmperler nu flytter ind hos Blockbuster,” udtaler Blockbuster-direktør Casper Hald.

Læs også ‘Dansk streamingtjeneste lukker – 500 film var ikke nok‘.

Som en del af det nye samarbejde kommer Angel Films i samarbejde med Blockbuster til at stå bag en række årlige biografevents i udvalgte biografer, hvorefter filmene får premiere på Blockbuster straks efter biografvisningen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: