‘Scary Movie,’ den tidlige 2000’ers komedieserie, der parodierede gyserfilm som ‘Scream’ og ‘I Know What You Did Last Summer’ (i hvert fald bare i den første film), får et reboot.

Paramount Pictures annoncerede, at de samarbejder med ‘Fast and Furious’-mega-producer Neal H. Moritz for at genoplive den dvælende franchise.

‘Scary Movie’ går i produktion til efteråret 2024 og forventes at ramme biograferne i 2025.

Serien har tidligere ført til fem film, før den løb tør for damp med den sidste i 2013. Men gysergenren har fortsat med at være en stor faktor i biografen, med film som ‘Five Nights at Freddy’s,’ ‘Smile’ og ‘M3GAN,’ der tiltrækker store publikum. Så der er masser af nyt materiale til ‘Scary Movie’-holdet at parodiere.

‘Scary Movie’ bliver også lavet som en del af Paramounts førstehånds-partnerskab med Miramax, studiet bag filmfranchisen. Miramax vil fuldt finansiere produktionen, mens Paramount håndterer distributionen.

Miramax annoncerede for nylig, at de har en ny administrerende direktør i den tidligere MGM-chef Jonathan Glickman. Miramax har haft hård modvind siden 2017, da stifteren Harvey Weinstein blev fængselsdømt for årlange krænkelser og spillede hovedrolle i #metoo-bølgen.

I øjeblikket fungerer Moritz som en executive producer på ‘Knuckles,’ en seks-episoders original event-serie, der finder sted efter begivenhederne i ‘Sonic the Hedgehog 2.’ Serien debuterer eksklusivt på Paramount+ i USA den 26. april.

Moritz producerer også ‘Sonic the Hedgehog 3,’ planlagt til bred udgivelse den 20. december 2024, efter tidligere at have fungeret som producer på de to andre ‘Sonic’-film.

Derudover udvikler Moritz flere spillefilmprojekter hos Paramount, herunder et reboot af ‘Face/Off.’Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: