The Bourne Ultimatum”-instruktøren Paul Greengrass har i længere tid planlagt en film om Martin Luther Kings mord. Projektet faldt dog fra hinanden, efter at Universal Pictures valgte at takke nej, da Kings familie ikke var glade for filmens manuskript, som angiveligt ikke skulle sætte borgerrettighedsforkæmperen i et særlig godt lys.

Se også: Matt Damon: Ingen ny “Bourne” uden Greengrass.

Derfor har Greengrass nu vist interesse i actioneventyret “Travis McGee”, der baseres på romanen “The Deep Blue Good-by” af John D. MacDonald.

Udover Greengrass har Leonardo DiCaprio siden 2009 været interesseret i filmen, hvor han vil påtage sig hovedrollen som Travis McGee, en ungkarl og modvillig helt, der lever på en husbåd i Florida, hvor han arbejder som bjærgningskonsulent, idet han hjembringer ejendom og penge til sine klienter.

“The Deep Blue Good-by” fokuserer på McGees indsats for at spore en skat, som en soldat gemte efter anden verdenskrig.

Karakteren Travis McGee er to gange tidligere blevet omsat til film i henholdsvis “Darker than Amber” fra 1970 og tv-filmen “Travis McGee” fra 1983.

Det er dog endnu ikke sikkert filmen bliver til noget, da Greengrass endnu ikke har skrevet under på at instruere, og DiCaprio har et travlt skema.

Se også: Første kig på Leonardo DiCaprio som J. Edgar Hoover.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 jdreng 9 år siden

Jamen, så længe det kun er hans skema, der har travlt, så kan han vel godt være med?

Skriv ny kommentar: