33-årig mand fra Hillerød er sigtet i sexsvindel-sag – involverer mere end 25 piger og kvinder.

Filmz har dækket en sag, der har hærget det danske filmmiljø siden 2018.

Her har en mand udgivet sig for at være en kvindelig caster, der har lokket piger og kvinder med en stor rolle i en Netflix-serie.

På den måde har den falske caster – der har udgivet sig for at være en navngiven kvindelig caster – overtalt piger helt ned til 15 år om at vise sig nøgne via Skype-video, hvor flere af kvinderne er blevet bedt om at simulere et blowjob på en agurk.

Nordsjællands Politi sigtede i juni en 33-årig mand fra Hillerød i sagen – nu forklarer han sig:

”Jeg har forsøgt at stoppe mange gange. Hver gang lukkede jeg alting ned og slettede alting. Så tænkte jeg, at jeg ikke ville kunne gøre det igen, fordi alt materialet skulle laves igen. Men det er ligesom stofmisbrugeren, der ødelægger sin sprøjte og så bilder sig selv ind, at han aldrig tager stoffer igen,” skriver den sigtede i en mail til DR2+.

Læs også ‘Dansk caster misbrugt: Unge piger skal smide tøjet – ‘Meget klamt’‘.

Sagen bliver oprullet i dokumentarserien “Den Falske Caster” på DR2+.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 BlackJesus 1 år siden

Hans "offerbesked" til DR2 er tåkrummende at læse. Vi pøblen vil hellere acceptere, hvis du bare sagde jeg er syg i hovedet.
Gravatar

#2 BlackJesus 1 år siden

På den anden side fortæller det også at han aldrig ville kunne stoppe med disse misbrug!

Jeg ved det handler om meget unge naive piger, men pigerne er nødt til at være selvkritiske, når de gerne vil ind i underholdningsbranchen. Det er svært at komme ind i miljøet og få jobs, så det er nemt at manipulere og snyde de unge piger med store drømme.
Gravatar

#3 Gridlock 1 år siden

#2 Ja og det er også en side som mange glemmer og snakke om, at visse piger/kvinder er UDMÆRKET klar over hvad de besidder som mænd gerne vil ha.
Så hvis det og sove med indstruktøren eller ligne for dem den rolle/det job de gerne vil så gør de det.
Ja der er piger/kvinder der bliver udnyttet ingen tvivl her om, men samtidig piger og kvinder er ikke små hvide rene lam, men mennesker lige som os andre og de er IKKE hævet over og bruge alle midler de har til rådighed inklusiv deres egne kroppe for og få det de gerne vil ha.
Gravatar

#4 Zalon 1 år siden

#3 De #MeToo historier jeg har hørt, handler altid om dem som ikke fik det der gerne ville have.

Ret sikker på at der er rigeligt med kvinder som har "udnyttet" mænd til at få hvad de gerne ville have.

Dermed ikke sagt at det giver frisag til dem som udnytter deres status.

Mht. den her sag, hvor ligger de kriminelle egentligt? Nu har jeg ikke læst så meget om det ud over det som er blevet skrevet her på filmz, men svarer det ikke bare lidt til at man siger at man er astronaut?

Skriv ny kommentar: