“Joker”-fotograf Lawrence Sher afslører skæbnen for Zazie Beetz’ karakter.

Det står aldrig klart, hvad der sker med karakteren Sophie Dumond i “Joker”.

Flere fans spekulerer på, om hun mon bliver dræbt af Arthur Fleck? Nu besvarer “Joker”-fotograf Lawrence Sher det spørgsmål:

”Todd [Phillips] gør det klart, at hun blev ikke dræbt. Arthur dræber folk, som på en måde har gjort ham uret, og det har Sophie aldrig gjort… Ud over det holder jeg af, at folk har den samtale og finder frem til egne konklusioner,” siger Sher til Slashfilm.

Læs også ‘“Joker” knuser “Justice League” – kan blive den største nogensinde med R-rating‘.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 kblood 10 måneder siden

God pointe. Han myrder da faktisk kun personer der har behandlet ham dårligt. Der er endda en scene hvor han siger til en at han ikke gør ham fortræd fordi han altid har været god ved ham. Til forskel fra så mange andre.

Men måske ikke så Joker agtigt? For Jokeren er da helt klart en karakter der ikke er kendt for at kun gå efter personer der har gjort ham noget... men det kan jo så nok ændre sig senere.
Gravatar

#2 Luka1184 10 måneder siden

Jeg synes nu ikke, at den sidste person, man ser Jokeren dræbe, gjorde ham noget ondt..men.måske var han også rigtig Joker-gal på det tidspunkt. Det vil sige, den slags Joker, vi kender, som elsker at rive det samfund ned, som han mener er en illusion.

Skriv ny kommentar: