Der bliver intet ‘Trank Cut’ af “Fantastic Four”, hvis det står til instruktør Josh Trank.

Efter #ReleaseTheSnyderCut-bevægelsens succes er der skabt håb for andre fan-grupper om at se et ‘Directors Cut’ af lige netop deres favoritfilm.

Senest er snakken begyndt om David Ayers “Suicide Squad”, som tilsyneladende næsten er færdig, men som altså ikke har fået grønt lys fra Warner Bros, som det er tilfældet med “Justice League”.

Læs også ‘“Suicide Squad”-instruktør skifter mening: ‘The Ayer Cut’ kan nemt laves færdig‘.

Det har nu også sat gang i snakken om en mulig instruktør-udgivelse af den seneste “Fantastic Four”, der bestemt ikke blev, som Josh Trank havde drømt om.

Men #ReleaseTheTrankCut-fans kan godt glemme det. Josh afviser: ’No trank you’.

trank-tweet


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 1 måned siden

Forstår godt han vil lægge den film langt bag sig, med den behandling han fik af Fox. Virkelig svinsk opførsel.

Men med det sagt, så er filmen godt nok langt fra så ringe som sit ry. Alt for kort og ret banal, men dælme ikke nok til at retfærdiggøre en score på sølle 18% på Rotten. Vil da langt hellere se den, end jeg vil se Black Panther igen.

Eneste der reelt trækker ned, udover den alt for korte løbetid til at fortælle en skabbelseshistorie for fire helte og en skurk, er egentlig den tåbelige beslutning at gøre Johnny Storm sort og så skuespillet af Kate Mara. God skuespiller, passede bare ikke som Sue Storm.
Gravatar

#2 Sjølle 1 måned siden

Der er også rygter om en alternativ klipning af Olsen Banden i Jylland

#ReleaseTheJydeCut

....det er ved at blive lidt latterligt det her
Gravatar

#3 GoyleFromTheFitnessClub 1 måned siden

Sjølle (2) skrev:
Der er også rygter om en alternativ klipning af Olsen Banden i Jylland

#ReleaseTheJydeCut

....det er ved at blive lidt latterligt det herKan ikke være mere enig
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#4 Johnny42 1 måned siden

De første 30-40 minutter var okay. Dog var børnene alt for unge. Det store problem indtræder i forbindelse med alt det ulogiske i forbindelse med ulykken og hvor de efterlader dr Doom til tørre i et år uden nogen udvikling. Hvis man skulle have ændret noget, skulle jan være vendt med dem hjem, så man kunne se deres kræfter og personligheder udvikles forskelligt. Og det tvivler jeg på er med i et alternativt Trank cut.
Den mest interessante del i enhver origin Story, hvor de lærer deres kræfter at kende og kontrollere dem var slet ikke med.

Det kunne være interessant at se The things smadre ting, som det blev teaser i traileren, men det ville kun være et er de beherskede deres kræfter og hvor man så hvordan de blev brugt af militæret. Selve udviklingen af karaktererne tvivler jeg på ville være med.
Gravatar

#5 Wolff 1 måned siden

Eneste film jeg egentlig kunne tænke mig at se, er Rogue One. Der blev vist så meget i traileren der endte med at blive skrottet.

Men det ved ved vi jo alle sammen ikke kommer til at ske så længe Musen styrer showet.

Skriv ny kommentar: