David Ayer ændrer nu mening – støtter en frigivelse af sit cut af “Suicide Squad”.

Efter #ReleaseTheSnyderCut-bevægelsens succes med endelig at få frigivet “Justice League” – hvilket sker i 2021 – så har DC-fans nu fået håb om, at det samme kan ske for “Suicide Squad”.

I første omgang virkede David Ayer tøvende ved tanken om åbent at støtte #ReleaseTheAyerCut-bevægelsen, men nu skifter han holdning.

David Ayer skriver desuden i et tweet, at hans udgave af “Suicide Squad” ville være nem at gøre færdig, og at den er langt fra biografudgaven, hvor særligt Jared Letos rolle som Jokeren nærmest var fjernet.

Læs også ‘Her er ‘Snyder Cut’-planen – alt om den nye “Justice League”‘.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Hvis den frigives på HBO Max, så vil der være endnu en grund til at anskaffe sig tjenesten. Det absolut eneste gode ved den version vi fik i biografen var Harley Quinn og Jokeren. Så at de skar ned på den del kan man så kun være måbende overfor. Og så burde der slet ikke have været nogen overnaturlig superskurk. Og skurken blev sådan set først en realitet, da de samlede Suiside Squad. DET GAV ABSOLUT INGEN MENING. Hvis en superskurk dukkede op skulle de nok kunne få fat på Batman, og hvis det utænkelige og fuldstændig usandsynlige skulle ske, at det var for meget for ham er der også Wonder Woman.
Gravatar

#2 Reborn Sith 1 år siden

#1 Det er jo din mening. Jeg mener nu at denne version af jokeren, var helt ved siden af.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#3 SublimeKen 1 år siden

#1

Det værste ved den film var netop Jokeren. Hvilket var super ærgerligt, når de endelig introducerede Harley Quinn i live-action og endda ramte så meget plet med selve castingen med Margot Robbie.

Resten af filmen var heller ikke noget at råbe hurra for, men kunne nu meget godt lide Will Smiths Deadshot, og Jai Courtneys Captain Boomerang, som ironisk nok er den bedste skuespilspræstation Courtney nogensinde har leveret. Men Jokeren var forfærdelig skrevet, hans design/udseende var forfærdeligt, og det er muligvis Letos værste skuespilspræstation.
Gravatar

#4 BlackJesus 1 år siden

Jokeren var jo rigtig fed! kritikken gik jo på at han fik for lidt tv-tid.
Gravatar

#5 BlackJesus 1 år siden

Min yndlingsskuespiller er Will Smith, men han spiller ikke Deadshot, det er mere Deadshot der spiller Will Smith. Det samme med hans Genie rolle i Aladdin. Det er få film han virkelig har spilet en anden person.

Filmen i sig selv var kedelig!
Gravatar

#6 The Man With a Lot Of Names 1 år siden

Arh, jeg er sgu ikke interesseret. Jared Leto var for cringe efter min mening.
Gravatar

#7 Johnny42 1 år siden

I udgangspunktet har jeg ikke noget imod hvordan en karakter er hvis det giver mening for historien. Derfor har jeg heller intet imod Jesse Eisenbergs Lex Luthor, Batfleck der dræber(hvilket han gør i stort set alle film) og Henry Cavill er min favorit Superman, mens ingen vil overgå Christopher Reeve som Clark Kent.
Gravatar

#8 Gridlock 1 år siden

Nu for vi og se hvorvidt Snyder cuttet bliver en succes hvis det gør, er der en stor chance for at vi også for og se det her cut.
Hvis den ikke bliver en særlig stor succes så glem det, det bliver ikke til noget.

Tror lidt DC og Warner Brothers håber på et flop da det vil vise at deres handlinger på det tidspunkt var den rigtige at Snyder´s version ikke var den rigtige.

Hvis Snyder cuttet der imod bliver en succes er den en stor næse til både DC og Warner Brothers, da det viser at deres handlinger var hvad der sank DC film universet.
Samtidig kan det ligeledes betyde at det kommende reboot af Batman muligvis ikke bliver til det store da der er en klar økonomisk fordel i og få Ben Affleck tilbage som Batman.
Gravatar

#9 Wolff 1 år siden

Men Enchantress er vel stadig skurk? I så fald bliver det et nej tak herfra...
Gravatar

#10 SublimeKen 1 år siden

#4

Den generelle kritik imod Jokeren i Suicide Squad fra anmeldere og fans online, var bestemt ikke at han fik for lidt tv-tid. Der var spekulationer om at han ville være blevet bedre modtaget, hvis vi havde flere scener og mere tid med ham og vænne os til ham i. Men det var spekulationer, ikke kritik som sådan.

#8

Da den får premiere på en streaming service, vil det største succeskriterie nok være hvor gode anmeldelser den får. Kigger vi på MoS og BvS, som Snyder fik lov til at lave uden indblanding, så tvivler jeg stærkt på at den bliver en succes på den front.

Den bliver sikkert en succes blandt fans, men du skal ikke regne med at det betyder at der er nogen chance for at Ben Affleck kommer tilbage. For det første virker det som om, at Ben Affleck vitterlig ikke ønsker at have mere med det univers at gøre, bortset fra måske noget stemmearbejde på snydercuttet. For det andet, så er det Matt Reeves der instruerer den nye Batman. Jeg tør næsten godt garantere dig at den bliver en succes, i modsætning til BvS, som Snyder stod for helt selv, som både blev et økonomisk flop og et flop hos anmelderne.

Skriv ny kommentar: