Warner Bros. skal betale fuld løn til Johnny Depp for “Fantastic Beasts 3”.

De var blevet enige om en kontrakt til en værdi af 10 millioner dollars. En ubrydelig aftale.

Så selv om Johnny Depp ikke længere skal spille rollen som Gellert Grindelwald i “Fantastic Beasts 3”, så får han alligevel udbetalt den fulde løn.

Der er således ingen klausuler i kontrakten, der gør, at Warner Bros. kan slippe for at betale de 10 millioner dollars, skriver The Hollywood Reporter.

Og Depp har arbejdet minimalt for sin hyre, da han kun har indspillet én enkelt scene til “Fantastic Beasts 3”.

Johnny Depp blev fyret af Warner Bros. efter dommen i den civile sag imellem skuespilleren og avisen The Sun.

Her dømte en dommer, at det var sandfærdigt at skrive, at Johnny Depp havde begået voldelige overgreb imod ekskonen, Amber Heard, der også er på kontrakt hos Warner Bros. som del af “Aquaman”-franchisen.

Læs også ‘Efter retssag: Johnny Depp trækker sig fra “Fantastic Beasts 3”‘.

“Fantastic Beasts 3” får premiere i sommeren 2022.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Nå ja, det er jo så Warner Bross' problem at de ikke fik skrevet ind i kontrakten, at de kunne fyre ham uden betaling af løn, i tlifælde af at det blev sandsynliggjort at han havde banket sin tidligere hustru.
Gravatar

#2 The_Corrector 3 år siden

De kunne også bare beholde ham, sådan som 98% af alle fans vil have det. Har ingen respekt tilbage for Warner Bros pga. det her. Håber virkelig de kommer til at mærke det økonomisk, at folk viser deres støtte til Johnny Depp
Gravatar

#3 flumz 3 år siden

Synes Warner bros har dummet sig virkelig meget der. Han taber en retsag mod en avis der kaldte wifebeater, hvor de kommer med beviser hvor han siger noget mens han er påvirket af kokain og alkohol, er ikke det samme som rent faktisk at ha slået hvorimod er der kommet beviser frem hvor Amber har kastet en vodkaflaske efter ham hvor den fik skåret hans ene finger lidt af.

selve retsagen om han har gjort det eller ej kommer først senere i USA hvor der er mange beviser mod at det er Amber der var den voldelige. og er hun blevet smidt af Aquaman 2 som de også laver? Neeeej
Jeg håber dog ikke for hende at han rent faktisk har slået hende men lige pt er der ingen der ved det endnu.

Er blevet træt af det meetoo og beskyldninger hvor folk bliver fyret inden det er blevet bevist de rent faktisk har gjort det.
Gravatar

#4 Star Trek fever 3 år siden

Bare tag rub og stub fra den Johnny.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 steadi07 3 år siden

The_Corrector (2) skrev:
De kunne også bare beholde ham, sådan som 98% af alle fans vil have det. Har ingen respekt tilbage for Warner Bros pga. det her. Håber virkelig de kommer til at mærke det økonomisk, at folk viser deres støtte til Johnny Depp


Jeg er ikke nødvendigvis sikker på, at de personer, som støtter Johnny Depp også ville være gået i biografen for at se filmen?

Skriv ny kommentar: