Warner Bros. fyrer Johnny Depp fra “Fantastic Beasts”-franchisen som Gellert Grindelwald.

Mandag afviste en britisk domstol Johnny Depps søgsmål imod avisen The Sun, der havde skrevet, at Hollywood-stjernen havde været voldelig over for ekskonen Amber Heard (“Aquaman”).

The Sun måtte gerne skrive, at Johnny Depp er en voldelig overgrebsmand, fordi dommeren fandt det overvejende sandt, at Depp havde være voldelig over for Heard.

Nu får dommen konsekvenser. Warner Bros. har bedt Johnny Depp om at træde tilbage fra sin rolle i “Fantastic Beasts”-franchisen.

Her har Depp spillet hovedskurken Gellert Grindelwald, som det også var planen i “Fantastic Beasts 3” samt i yderligere to film i serien.

”Jeg er blevet bedt om at trække mig af Warner Bros. fra min rolle som Grindelwald i ‘Fantastic Beasts’, og jeg respekterer og har anerkendt den anmodning,” skriver Depp i et opslag på Instagram.

Johnny Depp takker desuden sine fans for støtte, og så bekræfter han planer om at appellere dommen.

Læs også ‘Johnny Depp afvist af dommer: Amber Heard taler sandt‘.

“Fantastic Beasts 3” får premiere den 12. november i 2021.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 lupus 3 år siden

Så de ingen grund til den sidste film i serien, hvis den overhovedet bliver til noget.
Det noget at en forskelsbehandling der i filmen branchen, for selskabet bage Aquaman, har ikke krævet at Amber trækker sig fra en mulig to.
Gravatar

#2 The_Corrector 3 år siden

Fandommen er i totalt oprør i øjeblikket, kan jeg hilse at sige. Hvis man var i tvivl om støtten til Johnny Depp før, så er man det på ingen måder nu. Rigtig mange har mistet alt respekt for Warner Bros, og de kan lige så godt droppe en 3'er, for som det ser ud lige nu, vil størstedelen af fansene slet ikke se den.

Fans er i oprør, fordi der er så mange tydelige beviser på at hans er uskyldig, og at der dømmes til fordel for Amber, fordi hun er en kvinde.
Gravatar

#3 Ryder666 3 år siden

Hvad er der blevet af udtrykket, "uskyldig indtil det modsatte er bevist" ? Godt nok tabte han sagen mod avisen, men alligevel.
Gravatar

#4 Pistolprinsen 3 år siden

Retfærdigheden er sket fyldest - håber, at han aldrig får en rolle mere i fremtiden, for han er godt nok både anstrengende, at se på, og en ubehagelig selvcentreret person.
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

Sådan :-). Voldspsykopat.
Gravatar

#6 Cruelman 3 år siden

Han er en genial skuespiller, det modsatte af anstrengende er præcis hvad han er. Han får min støtte, og FB3 er lagt på is hos mig.

Roller skal han nok få, det er der vist fanskare og opbakning nok til. Den kommer ikke fra små prinser, men dem behøver vi heller ikke tage højde for :)
Gravatar

#7 Star Trek fever 3 år siden

Kunne ikke drømme om at se de næste nu. Franchisen er død og begravet
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#8 Cruelman 3 år siden

Sandt!!!
Gravatar

#9 BlackJesus 3 år siden

Pistolprinsen (4) skrev:
Retfærdigheden er sket fyldest - håber, at han aldrig får en rolle mere i fremtiden, for han er godt nok både anstrengende, at se på, og en ubehagelig selvcentreret person.


Er alle de store skuespiller ikke det?
Hvis han er anstrengende at se på, har du heldigvis frit mulighed for selv at vælge om du vil se ham på skærmen.
Gravatar

#10 lupus 3 år siden

Johnny42 (5) skrev:
Sådan :-). Voldspsykopat.


Så burde de blive sammen, da de så det tilfældes.

Skriv ny kommentar: