Josh Trank ville ikke have Kate Mara i rollen som Sue Storm i “Fantastic Four” – han ønskede en sort skuespiller.

“Fantastic Four”-instruktør Josh Trank afslører nu nyt om tilblivelsen af den heftigt kritiserede 2015-film, som Trank selv tidligere har taget afstand fra.

Som tidligere beskrevet, var Trank i åben krig med Fox-ledelsen igennem det meste af produktionen. Men det begyndte allerede før optagelserne.

Her ønskede Trank, at både Sue og Johnny Storm skulle spilles af sorte skuespillere, men Fox sagde nej:

”Jeg var primært interesseret i en sort Sue Storm og en sort Johnny Storm… Men jeg mødte ret stor modstand i forhold til at hyre en sort kvinde til den rolle,” siger Josh Trank i et nyt interview.

Som bekendt fik Trank lov til at hyre Michael B. Jordan som en sort Johnny Storm, mens det i stedet blev hvide Kate Mara i rollen som Sue Storm:

”Når jeg ser tilbage på det, så burde jeg have trukket stikket, da det gik op for mig, og jeg er flov over, at jeg ikke gjorde det.”

Læs også ‘Fans kræver at se ‘The Trank Cut’ af “Fantastic Four” – instruktør afviser‘.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 CaGoDa 1 måned siden

havde måske været lidt bedre at Sue storm også end kun johnny storm men har ikke set den og ville ikke se den.
Gravatar

#2 Johnny42 1 måned siden

Gav absolut ingen mening at Johnny og Sue Storm ikke var biologiske søskende. Sådan kender de fleste dem. Om de er sorte, hvide, asiater er underordnet, men at de skulle være biologiske søskende er fuldstændig essentiel i deres forhold. Derfor var filmen massivt bagud på point fra starten af. Det ville nok ikke have rettet op på filmen, men jeg selv havde oprindelig, blandt andet pga. dette valgt ikke at se den i biografen, og gjorde det kun pga halv pris. Så det har haft indflydelse på indtjeningen.
Gravatar

#3 HighFlyer15 1 måned siden

At man ændrer lidt på en lort laver den ikke magisk til andet end en lort. En sort Sue Storm havde været helt fint men den film vi fik var lort og den anden version af filmen(the other cut) lød heller ikke til at være en god idé.
Gravatar

#4 Tasuef 1 måned siden

@Highflyer15
Jeg tænker det er et symptom når du laver en film og du ikke en gang må bestemme hvem der skal være med i den. Så er der nok ret mange beslutninger du ikke får lov at tage. Det gør det nu en gang pænt besværligt at lsve en ordentlig film hvis man ikke er enige om hvilken retning filmen skal tage...
Gravatar

#5 Justin 1 måned siden

#4
Hvis det ene studie ikke vil lave den, kan man jo prøve et andet
Gravatar

#6 Star Trek fever 1 måned siden

Heldigvis satte nogen foden ned der. Jeg har ikke set den, for INGEN AF DEM ER SORTE.......
Get woke, go broke.

All lives matter.

Skriv ny kommentar: