Dwayne Johnson medvirker ikke i “Fast & Furious 9” – men udelukker ikke comeback.

Luke Hobbs går senere på året i spinoff-udbrud sammen med Deckard Shaw i “Hobbs & Shaw”. “Fast & Furious”-karaktererne spillet af Dwayne Johnson og Jason Statham fortsætter i deres egen film.

Det betyder samtidig, at Dwayne Johnson aktuelt ikke er involveret i “Fast & Furious 9”, men udelukker ikke comeback i “Fast & Furious 10”.

Johnson har længe været på kant med det øvrige “Fast & Furious”-cast.

Først blev The Rock uvenner med Vin Diesel, hvilket førte til, at de to stjerner ikke havde scener sammen i “Fast & Furious 8”.

Dernæst blev “Fast”-stjernen Tyrese Gibson sur på Johnson over “Hobbs & Shaw” – læs om det her.

“Fast & Furious 9” får premiere d. 9. april i 2020.


Vis kommentarer (23)
Gravatar

#21 Mejse 11 måneder siden

#20 bare nysgerrig men hvorfor er den mere barnagtig en filmverden end forreksempel transformers som du jo godt kan lide ? :)
Gravatar

#22 Star Trek fever 11 måneder siden

Mejse (21) skrev:
#20 bare nysgerrig men hvorfor er den mere barnagtig en filmverden end forreksempel transformers som du jo godt kan lide ? :)


Det siger da sig selv. Muskelmænd med hang til potensforlængende skrotbunker. Virkelig ting der tiltaler primat hjernen.
Gravatar

#23 Mejse 11 måneder siden

#22 og jeg spørger igen hvad forskellen er ? det er jo det begge filmserier taler til, det er grunden til deres succes....altså det er helt fint du kan lide den ene og ikke den anden, men ved ikke håbede nok bare på mere i form af grund :)

men fair nok, tak for svaret :)

Skriv ny kommentar: