“F9” forsøger i bedste “Fast & Furious”-tradition at overgå sine forgængeres actionsekvenser i filmens seneste trailer.

Dominic Toretto (Vin Diesel) er nødt til at gøre op med sig selv, om blod virkelig er tykkere end vand, da hans “Fast & Furious”-familie er nødt til at stoppe et ondt plot af den ekstremt dygtige snigmorder og Doms lillebror, Jakob (John Cena).

Læs også: “Universal annoncerer de to sidste “Fast & Furious” – her er instruktøren”

Den seneste trailer lover os alt fra flyvende biler til adrenalinfyldte slåskampe til en vild magnet, der smadrer biler igennem bygninger i storbyen.

Ikke mindst får vi også #JusticeForHan, da Sung Kang er tilbage som Han, der ellers var formodet dræbt i “Fast & Furious: Tokyo Drift”.

“Fast & Furious”-franchisen har oplevet noget af en udvikling siden dens første dage med bilræs og små missioner. Siden er filmene blevet gradvist vildere og vildere med både biler i faldskærme, en bankboks, der bliver kørt igennem byen og en ubåd i Rusland.

Justin Lin, der instruerede den tredje, fjerde, femte og sjette “Fast & Furious”-film, er i høj grad ansvarlig for den vilde drejning, Universals actionfranchise har taget, og nu er han tilbage i førersædet på “F9”.

“Fast & Furious 9” har dansk premiere den 24. juni.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Jacob X 1 år siden

Den film har ingen respekt for alm. fysiske love
Gravatar

#2 Quadlegg 1 år siden

Det er muligvis noget af det værste lort jeg nogensinde har udsat mine øjne for...
Gravatar

#3 Miko666 1 år siden

altså nu når Han er tilbage...så kunne de fandme også godt bringe brian o conner tilbage også...begge walkers brødre har jo sagt de gerne vil spille rollen
Gravatar

#4 Sjølle 1 år siden

Det bliver bedre og bedre for hver film der kommer! :-D

Jeg synes det er så synd for alle de små Bogart´s der ikke kan få dem selv til at lægge hjernen på hylden i 2 timer, og bare skovle popcorn ind og lade sig blæse bag over af bulder, brag og visuel idioti :-D

Jeg ELSKER dybe meningsfulde film, og det er da også dem der er flest af på min top 20, men jeg elsker godt nok også bare at tillade mig selv at blive underholdt af FF, Transformers og andet "bras" :-)
Gravatar

#5 Quadlegg 1 år siden

#4

jeg hader "bogart" film og elsker sci-fi, action og adventure. Men det der, er i mine øjne bare for lamt. Der er god action og så er der den her slags

Skriv ny kommentar: