De fleste seriefans har talt om “Game of Thrones” i de seneste mange uger frem mod mandagens premiere. Den sjette sæson åbnede med hele 7,9 millioner amerikanske seere, men det var alligevel ikke nok til at slå “Fear the Walking Dead”.

Se også: Smart journalist vil snuppe “Game of Thrones” fra Barack Obama

Det er Variety, der skriver, at spinoff-serien til “The Walking Dead” leverede hele 8,8 millioner seere i sit premiereafsnit tidligere på måneden. Dermed er “Fear the Walking Dead” den mest populære tv-serie i USA netop nu.


Teaseren er bragt i sponsoreret samarbejdet med HBO Nordic.

Du kan se sæson 1 sammen med de nye afsnit af “Fear the Walking Dead” samt andre serier som “Game of Thrones” på HBO Nordic.com. Første måned er gratis.

Følg Filmz på FacebookVis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Kaversmed 7 år siden

Det er mig godt nok ubegribeligt. Mage til elendig serie skal man lede længe efter. Walking Dead (den originale serie) er et mesterværk sammenlignet.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Forstår det godt nok heller ikke, er på nippet til at droppe at se Fear of the walking dead, for jeg syntes den er drøn kedelig. Game Of Thrones er der altid masser af handling i og ting der kan få en til at blive ved med at se den.
Gravatar

#3 Salene 7 år siden

Det forstår man jo intet af,så elendig som den serie er
Gravatar

#4 Gasivodo 7 år siden

Så Amerika = Os allesammen! HBO-nordic, klap får øje, m.fl.?

OK?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#5 Nagash 7 år siden

Enig med jer andre. Fear the Walking Dead Er Godt nok kedelig. Jeg elsker The Walking Dead, men denne spin off er godt nok en fuser.

Skriv ny kommentar: