“Underverden”-instruktør Fenar Ahmad gør klar til “Valhalla” – første trailer ude nu.

Live-action-filmastiseringen af Peter Madsens legendariske danske tegneserie “Valhalla” om de nordiske guder fra 1979 er på vej.

Fenar Ahmads “Valhalla” er inspireret af Madsens tegneserie samt hans tegnefilm af samme navn fra 1986.

I den første trailer ser vi Roland Møller som tordenguden Thor samt Cecilia Loffredo som Røskva, der møder den frygtede Fenrisulv.

Der er desuden kig på Stine Fischer Christensen som Frigg, Sanne Salomonsen som jættekonges mor, Dulfi Al-Jabouri som Loke, Reza Forghani som Quark og Saxo Moltke-Leth som Tjalfe.

Se 11 karakterplakater fra “Valhalla” lige her.

“Valhalla” får premiere den 10. oktober 2019.


Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Mads47 2 måneder siden

Jeg er overrasket over filmens effekter, som de bliver vist i traileren. Men jeg er ikke imponeret over skuespillet, det virker lidt som DR's Barda - Rollespil på steroider.
Gravatar

#2 mr.jakel 2 måneder siden

Hvorfor er det, at hver eneste gang danmark prøver at komme med et ambitiøst udspil til en film produktion som kan matche Hollywood, så bliver det hele trukketned af elendigt skuespil. Det var det samme med "Skammerens datter" og det ser ud til også at gøre sig gældende her :( øv.

Håber jeg tager fejl. Men traileren har ikke overbevist mig om det modsatte.
Gravatar

#3 Mejse 2 måneder siden

#2 enig i det ser ud til at være det samme igen, og det mest lige til svar, er vel at de gode danske skuespillere arbejder i hollywood :(
Gravatar

#4 mr.jakel 2 måneder siden

# 3
Tror lige så meget det handler om middelmodige instruktører som ikke kan instruere deres skuespillere ordenligt. Syntes tit jeg ser mange af de samme skuespillere gøre et bedre stykke arbejde i tv-serier eller sågar reklamefilm.
Gravatar

#5 Mejse 2 måneder siden

#4 helt bestemt men svaret er jo igen det samme, toppen af poppen er i hollywood, vi er jo stort set bare et udviklingsland der sender de største talenter videre i denne her henseende :)
Gravatar

#6 Lasse O 2 måneder siden

Uhyggeligt dårligt skuespil og kortfattede følesesløse sætninger...
Gravatar

#7 Dalgaard 2 måneder siden

Er dansk skuespil på Dansk ikke altid elendigt:)
Gravatar

#8 sørenfk 2 måneder siden

ser godt nok elendig ud.
Gravatar

#9 OliverDK 2 måneder siden

Der findes jo mange dygtige talenter i DK efter min mening. Der er da mange danske serier (Broen, Forbrydelsen, Borgen, osv) og film (mange) med fremragende skuespil i både ledende og sekundære roller. Problemet er vel mere, at de ikke bruge de talenter - måske pga. økonomi.

Derudover synes jeg ofte at løbe ind i at jeg som dansker bare har det svært med visse "scenarier" når de foregår på dansk - de virker bare utroværdige af en eller anden årsag på - særligt katastrofer og unaturlige scenarioer.

Hvis man eksempelvis tager serien "The Rain" fra Netflix, så synes jeg som dansker skuespillet ikke passer ind til den "virkelighed" personer i serien står overfor. Derfor falder den serie helt til jorden for mit vedkommende. Min Hollandske partner (som kan dansk) kan slet ikke genkende det billede.

Jeg tænker det samme kan gøre sig gældende her, men det må tiden vise. Dermed ikke sagt skuespillet ikke bare er ringe her, men igen det må tiden vise.
Gravatar

#10 The one is back 2 måneder siden

kunne være fedt hvis Thor siger et eller andet fedt som udløser kraftig i Hammer lige som He -Man

Skriv ny kommentar: