Tilbage i juli blev Johan Schlüters advokatfirma, der stod med ansvaret for at administrere Copydan-midlerne for den danske filmbranche, politianmeldt for at have svindlet for mere end 100 millioner kroner. Nu er de lukket.

Se også: Filmrettighedshavernes advokater er anmeldt for millionsvindel

Lukningen er bizar, da kontoret er blevet lukket sammen med telefonen og hjemmesiden uden nogen form for officiel meddelelse, skriver Finans.

Johan Schlüters advokatfirma valgte at skyde skylden for svindelsagen på advokatpartner Susanne Fryland, der blev politianmeldt og bortvist, men det har altså ikke været nok til at kunne redde firmaet.

Zentropa-producenten Peter Aalbæk, der er en af de berørte i svindelsagen, har tidligere udtalt, at han ikke forventer at se en krone af de svindlede millioner igen.

Følg Filmz Facebook.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 5 år siden

Godt det korrupte firma lukkede. Håber bare at de bliver nogle håndhævere, der faktisk følger loven, som tager over for dem. Desværre ser det ud til, at det er OPUS der overtager og fortsætter i samme grimme stil. Trist :(
Gravatar

#2 kblood 5 år siden

Så viser det sig at film selskaberne mister flere penge på advokater end på pirater... gad vide om de snart lære noget af det?
Gravatar

#3 Gasivodo 5 år siden

Johan Schlüter er altså blevet frikendt, så gider I lige???

http://borsen.dk/nyheder/virksomheder/artikel/1/31...

..bevares; han var nu sjov - i de gamle "pirat" dage.. (Tyv tror hver mand stjæler, takes one to know one, etc..;-)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#4 doctor doom 5 år siden

Gasivodo (3) skrev:
Johan Schlüter er altså blevet frikendt, så gider I lige???


Du skal nok lige sætte dig lidt ind i sagerne :-)
Det er to forskellige sager. Den ene er en svindelsag i Frankrig mod Johan S som person, den anden er i Danmark mod firmaet Johan S. Det er den danske sag, der har udløst lukningen. Jeg kunne godt komme med en lang forklaring, men hovedpointen er, at du blander æbler og pærer sammen. Den danske sag er enorm, og skylden er vist ret uomtvistelig, uagtet der ikke har været en retssag (endnu). En af partnerne har lavet et cash grab i Ålens (mfl) kasse på 100 mio.
Gravatar

#5 doctor doom 5 år siden

Eller måske var du ironisk - fremgik ikke tydeligt

Skriv ny kommentar: