Det er ikke hver dag, at de danske øer får besøg af stjernespækkede filmhold, men Rømø er nu ved at gøre sig klar til at byde velkommen til instruktøren Roman Polanski og skuespillerne Pierce Brosnan, Ewan McGregor og Kim Cattrall, der er i gang med optagelserne til filmen “The Ghost”. Det skriver JydskeVestkysten.

Optagelser skal bl.a. finde sted på færgen, som sejler mellem Rømø og Sild, og på havnefronten i List. I den forbindelse har hele filmholdet lejet sig ind på det konkursramte feriecenter Rømø Golf & Wellness og har lejet centrets 140 lejligheder

Selvom stedet har stået tomt siden konkursen sidste år, fortæller kurator i Rømø Golf & Wellness, Claus Bennetsen, at alt bliver gjort klar til de celebre gæster: ”Vi er klar. Vandet er varmet op, og der er kaffe på kanden.”

Bodil Glistrup, Rømøs turistchef, er begejstret: Vi er kanonglade. Det har en kæmpe markedsføringsværdi for os, at der kommer kendte skuespillere hertil. Vi kommer på landkortet igen, siger hun til JydskeVestkysten.

Filmholdet har lejet centret i tre uger, men det forventes, at optagelserne vil stå på i 8-10 dage afhængig af vejret.

“The Ghost”, der bygger på Robert Harris’ roman af samme navn, omhandler en tidligere britisk premierminister, som er bosat på en ø og i gang med at skrive sine erindringer. Da den tidligere ministers hjælper drukner, starter en række politiske og seksuelle intriger.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 Lady Arwen 13 år siden

#14 det var også et eksempel vense ikk?! , der er sgu ikke andet i nyhederne!
#19 Måske skulle i prøve en stungun!?
:D
Doctor Who <3
Gravatar

#22 Bony 13 år siden

#21 - Er det noget du har erfaring med? ;)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#23 Lady Arwen 13 år siden

#22 Nej ikke rigtig men ville tro det kunne virke - nu plejer jeg ikke at angribe kvinder fra Sex and the City (nej heller ikke andre kvinder - kun mænd :P ) Du kunne evt. også prøve at lokke hende med en flot sko?! : )
Doctor Who <3
Gravatar

#24 Michael Andersen 13 år siden

Hvis man stiller et par højtalere op derovre, tror jeg nok at man kan lokke Roman Polanski frem, ved at spille denne [url=

Hhmmmm
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#25 Highland Park 13 år siden

#24: Hahaha! :D
Det er det bedste Oingo Boingo-nummer, jeg har hørt. Fantastisk! Elfman er herligt skummel. Og så ligner dværgen, der står til venstre i billedet ved 0:30 en miniatureudgave af Chuck Norris! :P
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#26 Bony 13 år siden

#23 - Nu bliver jeg helt bange.. :)
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#27 Lady Arwen 13 år siden

#26 det skal du da ikke være, giver dig da bare gode idéer!! :D
Doctor Who <3

Skriv ny kommentar: