Filmstreaming til danske PS3-konsoller til efteråret


Går man stadig og venter på en filmstreaming-service til sin konsol, så kunne dette efterår muligvis slukke tørsten godt og grundig, da en ny service i form af MUBI vil blive tilgængelig til Sonys PS3.

MUBI kan nemlig præsentere deres bud på en europæisk udgave af Netflix, da de vil bringe film til store dele af Europa, heriblandt Danmark og resten af Norden, via et samarbejde med Sony.

Det bliver dog langt fra Hollywood-blockbustere, der kommer til at stå på programmet, da tjenesten i høj grad vil bestå af uafhængige, avantgarde og eksperimentale film, hvor der bydes på eksklusive online-premierer, aftaler med internationale filmfestivaler og et integreret socialt netværk med mottoet ”kvalitet frem for kvantitet”.

Der er mulighed for at få fat i de film, man gerne vil se, på forskellige måder, da tjenesten byder på både normal digitalt køb, ugentlig leje, månedlige “alt du kan nå at se”-abonnementer såvel som gratis indhold.

Allerede ved lanceringen af servicen vil der være mulighed for at dykke ind i filmens verden, da MUBI vil have 300 film klar til filmelskende PS3-ejere.

Se også: Skal du vælge Blu-ray eller vente på streaming fra internettet?.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#11 filmz-Utyske 11 år siden

#9 -

Avatar:

http://www.dvdbeaver.com/film3/blu-ray_reviews51/a...

"Feature Size: 44,897,476,608 bytes"

http://www.dvdbeaver.com/film2/DVDReviews46/watchm...

"Feature Size: 33,254,178,816 bytes"

Jo, de fylder en del. :)

Når du downloader en film fra nettet, har folk typisk komprimeret billedet og lyden yderligere, så filmen fylder en del mindre.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#12 vapor 11 år siden

#11 Ah nice. Det var vist deres side som jeg kunne huske at have set.

But anyway... HD streaming er fint nok for mig til f.eks serier som Dexter, Californication osv. :)
Gravatar

#13 Frenzy 11 år siden

#11

Nu snakker jeg så ikke om film downloadet fra et eller andet tilfældigt torrent site, men fra xbox 360 video bibliotek.

Jeg skrev avatar fordi jeg ved at det nok er den blu-ray film jeg har set der fylder mest på skiven. Hvis jeg kigger på de blu-ray film jeg selv har i min samling er det sjældent at de fylder over 20gb, når ekstra-materiale, kommentator spor, lydspor og undertekster på en masse ikke særlig interessante sprog er fjernet.

Så nej, de features får man ikke på xbox 360 men kvaliteten af selve filmen er stadig betydelig meget bedre end andre online alternativer jeg har prøvet. Nu vel, det er så også off-topic. Min første kommentar var rettet mod at en film service har kørt på xbox 360 i danmark, i et stykke tid nu.Gravatar

#14 filmz-Utyske 11 år siden

#13 -

Men det er jo præcis det samme der sker: filmen bliver komprimeret yderligere for at kunne streames. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#15 Mr.E 11 år siden

Det var da på tide!
Gravatar

#16 McPeter 11 år siden

Jeg synes stadig det er en fantastisk nyhed. Godt nok er det kun SD og 2.0/5.1 lyd til at starte med, men til gengæld synes jeg deres filmudbud lyder spændende og så vil det være med original lyd og danske undertekster (noget som stadig ikke findes på xbox så vidt jeg ved).

Hvad koster filmene på xbox og hvordan fungerer det? Er det download eller stream?

Men enig med #2 - en PS3 bliver bedre og bedre for filminteresserede. Ville heller ikke bruge en xbox til film fordi den larmer så meget.
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#17 elwood 11 år siden

Ohh håber de har Steel!

8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#18 Frenzy 11 år siden

#14

Det er download ikke streaming. Du kan dog, hvis du har en hurtig nok forbindelse, begynde at se filmen før den er færdig med at downloade. Så i princippet kunne microsoft lægge film op der fylder 200gb eller mere.

#16
Nu har jeg både xbox 360 og ps3, og begge larmer. Xbox 360 en smule mere end ps3, men ps3 støj er så tilgengæld mere uudholdelig efter min mening.

Xbox 360 mangler blu-ray og det er øv.
Gravatar

#19 filmz-Utyske 11 år siden

#18 -

Du misser pointen: de er STADIG mere komprimeret end en BD-udgivelse, uanset om vi taler download eller streaming. :)

Som du selv har skrevet, fyldte Watchmen 12 GB, hvor selve filmdelen på BD-udgivelsen fylder 33GB, i følge DVD Beaver - altså er filmen komprimeret mere.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#20 Frenzy 11 år siden

#19 -

:)

Du misser selv pointen: de kan være mindre komprimeret en BD-udgivelsen da download ikke har nogen begrænsninger i størrelsen - ikke af de er det nu.

Og igen, de 33gb er inklusiv alle mulige streams der ikke har nogen indvirkning på kvaliteten af selve filmen, men bare fylder på skiven. Men jo watchmen fylder stadig mere end xbox 360 download versionen, korrekt, så den er nok i bedre kvalitet. Enig.


Skriv ny kommentar: