Filmstreaming til danske PS3-konsoller til efteråret


Går man stadig og venter på en filmstreaming-service til sin konsol, så kunne dette efterår muligvis slukke tørsten godt og grundig, da en ny service i form af MUBI vil blive tilgængelig til Sonys PS3.

MUBI kan nemlig præsentere deres bud på en europæisk udgave af Netflix, da de vil bringe film til store dele af Europa, heriblandt Danmark og resten af Norden, via et samarbejde med Sony.

Det bliver dog langt fra Hollywood-blockbustere, der kommer til at stå på programmet, da tjenesten i høj grad vil bestå af uafhængige, avantgarde og eksperimentale film, hvor der bydes på eksklusive online-premierer, aftaler med internationale filmfestivaler og et integreret socialt netværk med mottoet ”kvalitet frem for kvantitet”.

Der er mulighed for at få fat i de film, man gerne vil se, på forskellige måder, da tjenesten byder på både normal digitalt køb, ugentlig leje, månedlige “alt du kan nå at se”-abonnementer såvel som gratis indhold.

Allerede ved lanceringen af servicen vil der være mulighed for at dykke ind i filmens verden, da MUBI vil have 300 film klar til filmelskende PS3-ejere.

Se også: Skal du vælge Blu-ray eller vente på streaming fra internettet?.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#31 Tommy Kristensen 11 år siden

#29: Ja, det er et glimrende eksempel på online "HD-kvalitet"
Gravatar

#32 Frenzy 11 år siden

#28
Det er da begrænset af 2 ret væsentlige ting. Upload- og downloadhastigheder. BD er op til 40 Mbps (DVD ca. 10). Held og lykke med at streame noget i den kvalitet til x-antal tusinde kunder uden at de kommer til at sidde og hamre i bordet - med DKs "normale" internet.

Jeg skrev om download - ikke streaming.
Gravatar

#33 Tommy Kristensen 11 år siden

Så man downloader ikke data når man modtager en stream - eller uploader data når man sender en?
Gravatar

#34 McPeter 11 år siden

#32 - men folk gider jo stadig ikke vente en dag på at downloade en 200GB film inden de kan se den?
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#35 Tommy Kristensen 11 år siden

34: To dage med 10Mbit hvis den altså kan køre med fuld hul - uafbrudt i to dage :) Det vil nok tage lidt længere tid, hvis der sad flere tusind kunder på samme server. Selv BD i 50GB vil tage alt for lang tid.

Klart kan de smide film op der fylder over 200 GB - det vil bare være formålsløst. Teoretisk set, så er det meste da muligt. Men det er de færreste der lejer film - der lige sidder og tænker: "Hvad skal jeg se om 2-3 dage" - og som ikke lige har behov for bruge linien til andet end den download man har i gang :)

Skriv ny kommentar: