Event-visning af “Inception” bliver sandsynligvis uden første trailer til “Dune” i Danmark og resten af Europa.

Denis Villeneuve arbejder aktuelt i døgndrift på få “Dune” klar til december-premieren senere på året. Men danske fans må vente lidt længere end forventet på den første trailer.

I sidste uge kunne Filmz fortælle, at flere danske biografer reklamerede med den første trailer til “Dune” (samt endnu en til “Wonder Woman 1984”) ved den kommende særvisning af “Inception”, der skal varme op til “Tenet”.

Siden har Warner Bros. bedt de danske biografer om at fjerne informationen om “Dune”-traileren, da den ikke når at blive færdig til i næste uge, erfarer Filmz.

I stedet satser Warner Bros. på at fremvise “Dune”-traileren i USA, der først den 21. august afholder særvisningen af “Inception”.

De danske fans må i stedet nøjes med et hidtil uset “Tenet”-klip fra det aflyste CinemaCon, en “Inception”-featurette samt en introduktion af Christopher Nolan, men altså ingen “Dune”-trailer.

Oplysningerne er endnu ikke endeligt bekræftet, men som det ser ud lige nu, så kommer “Dune”-traileren ikke til Europa i denne omgang.

Læs også ‘Ny “Inception”-trailer: Teaser særligt event‘.

“Inception” får dansk repremiere den 12. august.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Benrok 3 år siden

det var ellers en af de store grunde til jeg overvejede at tage ind og se den film i biffen :/
Gravatar

#2 Dalgaard 3 år siden

Trailer kommer vel på nettet når den lander i biografen, gør den ikke?
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#2 Ikke planen i dette tilfælde: En eksklusiv biografbegivenhed.

Skriv ny kommentar: