Michael B. Jordan er klar til, at optagelserne til hans ‘I Am Legend’-efterfølger med Will Smith kan gå i gang.

Black Panther-stjernen delte en opdatering om filmens status, mens han for nylig talte med People magazine om sit partnerskab med Propel Fitness Water på “Propel Your City Project.” Han bemærkede, at ‘I Am Legend 2’ er “noget, der er under udvikling.”

“Vi arbejder stadig på manuskriptet og får det op på niveau,” fortsatte han. “Der er ingen premieredato eller noget i den retning. Jeg er ikke sikker på, præcis hvor vi skal optage den, men jeg er virkelig begejstret for at komme foran kameraet med ham [Smith].”

Skuespilleren sagde, at Oscar-vinderen er “en person, jeg har set op til i rigtig lang tid, [så] at kunne arbejde med Will er noget, jeg virkelig ser frem til. Jeg er virkelig begejstret.”

Efterfølgeren til Smiths post-apokalyptiske film fra 2007 blev oprindeligt annonceret i marts 2022. Den originale film fulgte hans karakter, videnskabsmanden Robert Neville, der er en af verdens sidste overlevende, da en sygdom forvandler de fleste mennesker til zombie-lignende væsener. Den var baseret på forfatteren Richard Mathesons roman fra 1954 af samme navn.

Smith afslørede tidligere detaljer om ‘I Am Legend 2’ i december 2023. Han bemærkede, at selvom hans karakter dør i biografversionen af den første film, indeholdt DVD’en en alternativ slutning i slutteksterne, hvor det afsløres, at hans karakter faktisk overlevede.

“Så vi følger mytologien fra DVD-versionen, hvor min karakter levede,” forklarede han dengang.

Den originale films medforfatter, Akiva Goldsman, vender også tilbage for at skrive efterfølgeren.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: