2’ere, 3’ere, 4ere, 5’ere… Der er gået mode i at lave fortsættelser, eller også er der bare penge i skidtet. Men ikke alle film bør få en fortsættelse, et remake eller reboot.

Se også: Filmz-toppen: Brugernes 2014-årsliste

Daniel Hartvig Nielsen peger her på de fem franchise-fortsættelser, som du bør have lavest forventninger til i 2015.

Klik videre her neden for, og find ud af, hvilke fem film der er på listen, og hvilken som er nr. 1.

Læs artiklen ‘Filmz-toppen: Årets mest undværlige franchise-fortsættelser'

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Kviesgaard 7 år siden

Den nye Fantastic Four har jeg ingen forventninger til. Så de 2 forrige af 20th Century Fox, og de var en gedigen skuffelse for en garvet tegneserielæser og - samler som jeg.

Terminator filmen kunne jeg måske nok godt finde på, at se i biografen. Jeg har altså en stor svaghed for Arnold Schwarzenegger, og var da personligt underholdt af hans The Last Stand og især hans rolle i Escape Plan.

Poltergeist remaket har ingen interesse. Holder stadig af den originale film og dens to'er.

De to sidste fortsættelser har jeg ingen interesse i.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Mikkel Abel 7 år siden

Sjovt, The Fantastic Four er en af de film jeg glæder mig mest til i år, specielt inde for den genre. Først og fremmest kan den forhåbentlig få rettet op på det image, som de to foregående film har givet franchisen og så glæder jeg mig enormt til at se det aldeles fremragende cast i aktion - Miles Teller, Jamie Bell, Michael B. Jordan og Kate Mara er nogle af de mest spændende blandt den yngre generation i branchen. Sidst men ikke mindst så er jeg spændt på hvordan Josh Trank håndterer en større superheltefilm, for han bevidste bestemt sit værd med "Chronicle".
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#3 Joeyvind 7 år siden

Haha respekt for at i vælger Terminator. Helt enig det er et sats, som kan gå begge veje. Efter at dømme ud fra traileren, ser det ikke imponerende ud.

Var (åbenbart) en af de eneste som kunne lide Terminator Salvation, derfor gør det endnu mere ondt at de prøver så hårdt at vende tilbage til det velkendte Terminator univers, som indtil videre bare ser billigt og desperat ud.
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#4 holddakæft 7 år siden

faktisk er det paranormal 6... 1,2,3 var gode, 3eren samt den første er faktisk de bedste... 4eren var en gentagelse og 5 foregik på gaderne og var keeeeeedelig... det eneste interessante var slutningen, da den sluttede hvor paranormal 1 sluttede
Gravatar

#5 Daniel Hartvig Nielsen 7 år siden

holddakæft (4) skrev:
faktisk er det paranormal 6... 1,2,3 var gode, 3eren samt den første er faktisk de bedste... 4eren var en gentagelse og 5 foregik på gaderne og var keeeeeedelig... det eneste interessante var slutningen, da den sluttede hvor paranormal 1 sluttede


Du snakker vist om "Final Destination"-franchisen.
Gravatar

#6 Sweetiebellefan 7 år siden

Jeg ser ferem til den næste Paranormal Activity.

Sidst men ikke mindst så er jeg spændt på hvordan Josh Trank håndterer en større superheltefilm, for han bevidste bestemt sit værd med "Chronicle". skrev:


Holder også af Chronicle.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#7 nwinther 7 år siden

Kviesgaard (1) skrev:
Jeg har altså en stor svaghed for Arnold Schwarzenegger, og var da personligt underholdt af hans The Last Stand og især hans rolle i Escape Plan.


Helt enig. Der kan siges meget dårligt om ham som skuespiller - men der er et eller andet over ham. Også selvom flere af hans senere film har et farligt ironisk glimt i øjet. Last Stand fik elendige anmeldelser - sikkert med rette - men jeg var nu alligevel rimelig underholdt. Og Escape Plan var for mig at se et godt værk med et jævnt interessant plot, og nogle fede twists.
Terminator holdt op med at være spændende efter 2'eren. Det var den ultimative "fortolkning" af Terminator-universet. Men filmenes (3+) ringe kvaliteter til trods, er der noget charmerende over Schwarzenegger - som han til dels deler med Stallone.

Mht. re-boots generelt er jeg overordentligt skeptisk. Det eneste reboot som er lykkes (mig bekendt) er Nolans Batman. Og oven i købet på baggrund af to helt igennen fantastiske Burton-fortolkninger. Imponerende.

Men ellers bliver det for mig at se hurtigt lort med lort på - og så er superhelte-genren ikke bare slidt - den er også uinteressant, repititiv og gentagende.
Ellers tak.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#8 Alex- 7 år siden

Forstår på ingen måde at Fantastic Four er på listen. Den er da netop Uundværlig for at vi kan få rettet op på lugten de to første efterlod. Især når det er Josh Tank som instruktør er det bestemt noget der skal have en chance. Han kunne instruere en My Little Pony-film og jeg ville glædeligt betale en biograf billet for at se den.
Terminator Genisysis skal nok ses på et tidspunkt. Salvation var ok, på nogle måde bedre end 3'eren, dog får jeg det fysisk dårligt når jeg ser billederne hvor de alle partout skal skrige og skyde ned i jorden.

Skriv ny kommentar: