Denne uges udgave af Filmz TV er som den første blevet delt op i to, hvor første udsendelse – altså den i dag – har fokus på Disneys nye storfilm “Tron: Legacy”, og ugens andet afsnit – det på fredag – dækker ugens nye biografpremierer.

I denne uges Filmz TV omhandlende “Tron: Legacy” tager vi et kort kig tilbage på filmens ydmyge oprindelse med kult-klassikeren “Tron”. Derudover har Filmz TV været i Paris og talt med bl.a. Oscar-vinderen Jeff Bridges, skuespillerinden Olivia Wilde og filmens instruktør Joseph Kosinski.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dk


Vis kommentarer (23)
Gravatar

#11 elwood 9 år siden

Nej hvor er ham Intervieweren lam og høre på!!!

Starf*ckers!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#12 Juhler 9 år siden

Super fedt afsnit! Har billetter til filmen imorgen, glæder mig :)
Gravatar

#13 Ericmase 9 år siden

Sådan Johan! Fedt interview! I like what i see again! :D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#14 Kyllingebenet 9 år siden

Jeff Bridges lyste op da der blev spurgt ind til hans musik, man kan ligefrem se at han var glad for, at der var blevet tænkt på andet end filmen.
Gravatar

#15 Riqon 9 år siden

Haha, Insider, hvor tæt var du mon på at fortælle Olivia Wilde, at du havde Capt Kirk's bluse? :p
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#16 elskertv 9 år siden

Ønsker mig et gavekort til jul så jeg kan komme ind og se den. Håber på at det er noget jeg får i firmagave. :) Vil vildt gerne se den. Synes bare at prisen på 3D er lidt høj. :-/
Gravatar

#17 elwood 9 år siden

Har lige et spørgsmål, i interviewene er det først ved jeff bridges delen, at The insider vises gang på gang under interviewet. Sådan som jeg forstår det er det ikke jer selv som filmen men The insider som sendes til interviewene og så optager selskabet det og giver dem med hjem til eget forbrug. Det sådan jeg mente det blev forklaret en gang.

Så jeg synes bare det var lidt interesant at det var ved jeff bridges delen der blev fokuseret på The insider, tænker om der var hel specielle regle for dette eller?
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#18 The Insider 9 år siden

#15, hehe, det havde jeg ikke helt tænkt på :-) Men jeg havde overvejet, om jeg skulle spørge ind til, hvorfor hun ændrede sit oprindelige efternavn: Cockburn.

#17, nej nej, slet ingen specielle regler, det bare bare KUN til interviewet med Bridges, at pressefolkene havde stillet et kamera op, som også optog mig :-) Det veksler jo meget... Til Expendables, Jackass og Wolfman var der kamera på både mig og den (eller de) interviewede, mens der til Star Trek KUN var kamera på stjernerne. Det er nok bare en budgetovervejelse... Digibeta-bånd er ikke just billige.
War. War never changes.
Gravatar

#19 elwood 9 år siden

Ahh ok, jeg troede det var fordi der sad en director ala. Ed Harris i Trueman show, og var ved og sætte den store følsesladet scene op.


Yes yes go to Cam one, focus on Mr. Bridges... yes that's it, focus in on that happy face, now que music, annndddd GO TO CAM 2!

Yes back on the Danish dude, this is his moment, he is meeting his Idol, ahh he made a smile, now back to Cam 1 lets see if... Ahh perfect mr. Bridges smiles too, I think this is it guys, this is my moment, I can feel it


Where is my hornblowers, I need them for this next scene dammit!
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#20 The Insider 9 år siden

hahahaha, touché! :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: