Canal+ har netop taget hul på anden sæson af HBO’s prisbelønnede tv-serie “Game of Thrones”. Det første afsnit blev vist den 2. maj, og på www.canalplus.dk kan du læse meget mere om, hvordan du får adgang til kanalen.

Den eventyrlige og eminente tv-føljeton fortæller om det enorme kongerige Westeros, hvor adskillige familier kæmper om herredømmet. En af seriens hovedrolleindehavere er danske Nikolaj Coster-Waldau, som Filmz TV mødte i Cinemateket forinden en særlig forevisning af sæson 2’s første par afsnit.

Vi fik bl.a. talt med Coster-Waldau om hans mægtige medspillere, hvad fans kan forvente af seriens kommende episoder samt (ikke mindst) brugen af det latinske udtryk “qua”.

Eftersom føljetonens anden årgang diskuteres, skal der naturligvis advares mod spoilere, hvis man endnu ikke har givet sig i kast med “Game of Thrones”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!


Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 KEiZ 8 år siden

Det er så blæret en serie, og historien tager så meget fat nu i sæson 2 (ifølge bøgerne)
både mere fanatsy agtigt en første sæson men også mange flere store personligheder og fede figure, kan bare ikke klare at jeg ikke har canal+ og skal vente til vinter eller hvornår tv3 tager fat på den sæson eller de kommer på BD.
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?
Gravatar

#12 kasperfmn 8 år siden

#11 Så er det om at få bestilt Canal+, så du kan være med på moden :-)
Gravatar

#13 Nicki52 8 år siden

Kasper F. Nielsen (12) skrev:
#11 Så er det om at få bestilt Canal+, så du kan være med på moden :-)

Gir du?
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#14 kasperfmn 8 år siden

#13 Jeg gi'r bestemt et link til deres bestillingsside, hvor du kan få et abonnement for blot 99,- om måneden! http://order.canalplus.dk/start

Skriv ny kommentar: