Survival horror-spilserien har skræmt spillere fra vid og sans med historier om kødædende robotter og børnemord. Nu overføres historien til det store lærred.

Grundlæggeren af Blumhouse Productions, Jason Blum, har i går tweetet et behind the scenes-foto fra optagelserne til den kommende “Five Nights at Freddy’s”-spillefilm. Som tweetet antyder, blev indspilningerne påbegyndt i går. Filmen skal instrueres af Emma Tammi og har Matthew Lillard som pizzakædens grundlægger, William Afton, og Josh Hutcherson som sikkerhedsvagten Mike Schmidt, der kommer i kontakt med de plyssede, men dødbringende robotter.

For 9 år siden var det første gang, spillere kunne stifte bekendtskab med Freddy og hans jump scare-inducerende venner. Spilserien startede i 2014 og har siden udvidet sig til en større univers inkluderende bøger, apps og et utal af fortsættelser.

Filmrettighederne blev opkøbt i 2015 af Warner Bros., men oplevede forsinkelser i flere år. Siden er rettighederne opkøbt af Blumhouse Productions. Manuskriptet er skrevet af Seth Cuddeback, Emma Tammi og den oprindelige spiludvikler, Scott Cawthon. Indtil videre er der ikke sat en premieredato, og der er ikke kommet detaljer om, hvorvidt filmen kommer på streamingtjenester eller i biografen. Vi må vente og se på det endelige resultat.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: