En ny dramatisk “Fast X” -plakat sætter Dominic Toretto i spotlightet.

“Fast & Furious”-franchisen, der begyndte med simple gaderæs og siden har givet os alt fra biler i faldskærme til en tur uden for Jordens atmosfære, drager inden længe ud på sin sidste køretur. Der kommer dog et enkelt pitstop, da filmseriens afslutning opdeles og kommer til at strække sig over hele to hæsblæsende actionfilm.

Den første af de to kapitler, “Fast X”, har netop fået en ny plakat. Her lyder taglinen “vejens ende begynder”, og vi ser Vin Diesel i sin umiskendelige rolle som Dominic Toretto, lederen af “Fast”-seriens crew, der holder sin korshalskæde, som i den snart ti film store franchise har haft mange funktioner og betydninger. Vigtigst af alle er sandsynligvis dens ægteskabelige værdi, da den blev brugt i ringens sted, da Dom blev gift med Letty, Michelle Rodriguez’ karakter.

Billede

Selvom Dom er alene på plakaten, er han naturligvis intet uden sin familie af racerkørere og outlaws. Derfor kan vi selvfølgelig også glæde os til at se Ludacris, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Jordana Brewster, John Cena og Jason Statham tilbage i deres respektive roller, mens “Aquaman”-stjernen Jason Momoa og “Ms. Marvel”-superhelten Brie Larson er blandt franchisens debutanter.

Læs også: “Rygtemøllen: Gal Gadot spiller med i ‘Fast X'”

“Fast X” løb ind i problemer allerede en uge inde i optagelserne, da Justin Lin trådte tilbage fra sin instruktørrolle efter kreative uenigheder. Derfor er det ikke Lins navn, vi kan se, når instruktørtitlen ruller henover biografskærmene den 18. maj, men derimod “The Incredbile Hulk”-instruktør Louis Leterriers.

Vi behøver dog ikke vente helt til maj for at se Dom og resten af “Fast”-flokken tilbage på vejen, da traileren til “Fast X” får verdenspremiere den 10. februar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: