Flere 3D-biografer til danskerne

I foråret 2010 fordobler Nordisk Film Biografer antallet af Digital 3D-sale og vil da kunne vise Digital 3D-film i 18 biografsale landet over. Det skriver Nordisk Film Biografer i en pressemeddelelse.

Adm. dir. John Amund Tønnes udtaler: ”Vi har foretaget en række store investeringer i Digital 3D-udstyr i et bredt udsnit af vores biografer sidste år og gør det også i år. Der er ingen tvivl om, at det er fremtidens biografdrift, vi investerer i, og derfor mener vi også, det er nødvendige og tidssvarende investeringer.”

Nordisk Film Biografer ønsker at tilbyde Digital 3D-film i størstedelen af landets biografer landet over og i flere sale i udvalgte biografer.

”Vi ønsker med den store volumen i markedet at nå et så stort antal af vore gæster som muligt samt at have fleksibiliteten i vores biografer til at vise flere 3D-film på en gang eller alternativt holde de populære 3D-film på programmet i længere tid,” siger John Amund Tønnes.

Det er i dag muligt at opleve Digital 3D-film i Imperial, Palads, Kinopalæet i Lyngby, BioCity Odense, BioCity Århus, BioCity Randers, BioCity Herning, BioCity Esbjerg og BioCity Ålborg.

I løbet af foråret kommer Falkoner, BioCity Hillerød, BioCenter Kolding og BioCity Taastrup også med på listen over 3D-biografer. Derudover vil Nordisk Film Biografer installere yderligere Digital 3D-udstyr, så der kan vises 3D-film i to sale i hhv. Kinopalæet, Palads, BioCity Odense, BioCity Århus og BioCity Aalborg.

Se også: Første danske animationsfilm til 3D-briller på vej
.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 tiany 12 år siden

Jubii så får vi lukket hulet i trekantsområdet - rimelig imponerende at nordisk film har kunne overbevise den gamle sure mand, men han har jo nok dollartegn i øjnene.
Valar morghulis
Gravatar

#2 DJAS 12 år siden

Æv

Kan ikke fordrage 3D. For mig er det bare et irritationsmoment.
Gravatar

#3 krqll3 12 år siden

#1
Kan kun være enig i at det er en glædelig nyhed for os som bor i trekantsområdet... Ja mon ikke resultat af Avatar ikke er gået deres næse forbi :P
Gravatar

#4 tiany 12 år siden

#3 Jo højst sandsynlig, men så kan han lære det.

Det er det sure ved at biografen i Kolding ikke er 100 % ejet af Nordisk Film, ham der ejer den anden halvdel sætter lidt for ofte en stopklods i for udviklingen. Jeg har før kontakt Nordisk Film og spurgt hvorfor nogle af de tiltag de har i andre af deres biografer, ikke er i Kolding og det skyldes så ofte at den gamle ejer ikke vil være med i det.
Valar morghulis
Gravatar

#5 David Munch 12 år siden

3D er helt fint for mig - Jeg gider bare ikke betale mere for at se det.. Ihvertfald ikke de 30,- de tager for det nu.
Gravatar

#6 Ericmase 12 år siden

YES! 3D i Hillerød! :D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#7 OxxY 12 år siden

*suk* mere kedelig 3D. Kunne de ikke tage at opdatere de eksisterende bio'er med shutter-briller sådan man i det mindste kunne se farverne rigtigt?

Oh well, jeg må vel bare vente med at se filmene til de kommer på bluray, det er jo efterhånden også billigere at købe en film end at betale 2 stk 3d billetter.
Gravatar

#8 Michael Badboy 12 år siden

#2 Helt enig! Synes at 'irritationsmoment' indrammer det ret godt ;-)

Og ikke for at starte en Avatar-diskussion, men der synes jeg også, at det var mere irriterende end fedt. Det var yderst sjældent, at det havde en effekt andet end f.eks. "Nej hvor sjovt, det er som om at en af træets grene er ved at ramme mig i øjet. Hihi"
"The thing about smart mother fuckers is that somtimes, they sound like crazy mother fuckers to stupid mother fuckers..."
Gravatar

#9 filmz-Bruce 12 år siden

Jeg er meget spændt på at se Avatar i 2D hjemme. Førend 3D kan opleves med rigtige farver og ikke mindst kontrast og sortniveau, så man ikke går glip af detaljerne, så er denne feature ligegyldig. Dog en guldgrube af ligegyldighed, hvilket man jo ikke skal undervurdere.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#10 lagoni 12 år siden

Spild af penge. Det kan fungere rigtig godt ved animationsfilm, men det er bare irriterende ellers og slet ikke de ekstra penge værd.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.

Skriv ny kommentar: