Ginger, Rocky og resten af hønseflokken er tilbage på nye eventyr.

For 23 år siden fik vi den fremragende stop-motion-film “Chicken Run”, der charmerede sig ind i hjerterne hos børn og voksne verden over.

Dengang var det med “Wallace & Gromit”-skaber Nick Park og animator Peter Lord bag roret, men filmens kommende fortsættelse, der netop har fået sin første trailer, har skiftet ud i instruktørstolen, og “Flushed”- og “ParaNorman”-instruktør Sam Fell kan nu kalde sig instruktør på “Chicken Run: Dawn of the Nugget”.

Her følger vi endnu engang Ginger, der sammen med sin mand, Rocky, lever det glade liv i frihed i et fristed for høns, hvor de har fået deres datter, Molly. Da menneskene truer med nye farer, bliver de nødt til at sætte deres frie liv på spil for at redde hønseheden.

Ligesom Park og Lord er den første films hovedrolleindehavere, Julia Sawalha og Mel Gibson, ikke vendt tilbage. I stedet har “Westworld”-skuespiller Thandine Newton og “Shazam!”-stjerne Zachary Levi overtaget rollerne som Ginger og Rocky. “The Last of Us”-stjerneskuddet Bella Ramsey lægger stemme til deres datter.

Filmen er skrevet af Karey Kirkpatrick, John O’Farrell, der begge arbejdede på den originale, og “Military Wives”-forfatter Rachel Tunnard.

“Chicken Run: The Dawn of the Nugget” får premiere på Netflix den 15. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: