I mange år har vi kunnet nyde den bandeordsslyngende pusher Jesse Pinkman på Netflix, men stjernen bag karakteren får tilsyneladende ikke en krone ud af showets succes på streamingplatformen.

Størstedelen af Hollywoods skuespillere, fra store stjerner til små biroller, har igennem en strejke sat en stopper for størstedelen af USA’s film- og serieproduktioner. Strejken skyldes i høj grad, hvordan skuespillerne ikke modtager ordentlige honorarer for deres produktioner på streamingtjenester.

En af disse skuespillere er “Breaking Bad”-stjernen Aaron Paul, som kort snakkede med EW Canada under strejken.

“Jeg får ikke en øre fra Netflix for ‘Breaking Bad’ for at være helt ærlig, og for mig at se er det vanvittigt,” siger den frustrerede stjerne og fortsætter. “Shows lever for evigt på de her streamers, og det går gennem bølger. Den anden dag så jeg, at ‘Breaking Bad’ trendede på Netflix. Det er ren sund fornuft, og jeg tror, at mange af disse streamers godt ved, at de er sluppet af sted med ikke at betale folk bare en fair løn, og nu er det på tide at betale.”

Læs også: “Bryan Cranston fra ‘Breaking Bad’ planlægger pause”

At det er sund fornuft, at skuespillerne, hvis arbejde vises igen og igen på streamingtjenesterne, også skal have et stykke af kagen, kan man godt forstå. Dog ser det ikke ud som om, der er noget lys for enden af strejkens lange tunnel lige foreløbig. Paul er dog ikke i tvivl om, at der nok skal komme gode resultater i sidste ende.

“Vi går ingen steder, så de bliver nødt til at gøre noget, hvis du forstår, hvad jeg mener. Så jeg føler mig meget optimistisk,” afslutter han, inden han fortsætter sine protester.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: