Forleden udsendt Lionsgate en grusom plakat til “Texas Chainsaw 3D”, nu har de fulgt plakaten op med det første officielle billede af seriens populære morder selv – Leatherface.

Se billedet her.

“Texas Chainsaw 3D” følger den unge kvinde Heather, der sammen med sine venner tager en tur til Texas for at indsamle en arv. Da de først ankommer, opdager Heather dog, at der ingen arv er, og at hun er kusine til den sindssyge Leatherface.

Filmen, der er instrueret af John Luessenhop (“Takers”), ignorerer de sidste par film i serien og er i stedet lavet som en efterfølger til den originale “Motorsavsmassakren” fra 1974.

“Texas Chainsaw 3D” slagter sig vej til det store lærred til næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 dbbuu 9 år siden

Det vil vel sige at der er den første rigtige efterfølger til den originale, for så vidt jeg husker, så havde 2'eren so mange plothuller, at det umuligt kunne være en efterfølger.
Gravatar

#2 skodfugl 9 år siden

Hvordan sluttede 74'versionen anderledes end 03?
Gravatar

#3 Marco 9 år siden

Hvis efterfølger efter 03 så ville være en fejler for Leatherface har miste en arm... ;-)
Gravatar

#4 Bardoboy 9 år siden

#2 - I den gamle flygter hun ved at hoppe op på en bil, der kører forbi mens hun bliver jagtet, mens i den nye der stjæler hun en bil og flygter med en baby.. Men det er lidt underordnet hvordan den nye slutter, for den kan slet ikke sammenlignes med den gamle sådan handlingsmæssigt.. Hvilket er ret underligt, når man tænker på at begge er lavet efter samme "virkelige" hendelser ;)
Gravatar

#5 lasse78 9 år siden

#4 Det der med "virkelig" hændelser, skal taget med et groft gran havsalt! Der blev hentet inspiration til filmen, fra Ed Gein's handlinger. Der blev ligeledes hentet inspiration fra samme persons handlinger, til filmen Psycho... sååååå ;-) og nej, han brugte ikke en motersav til at skære i sit kød med.
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#6 Bardoboy 9 år siden

Eeeej! Der blev jeg jo bare mega skuffet! ;) Troede jo virkelig på det! Og især i den nye udgave.. TÆNK at de rent faktisk havde nogle rigtige filmoptagelser med i filmen, det var sejt... Haha ej okay ;)

Det værste var at jeg rent faktisk skulle bruge vildt meget tid på at overbevise mine venner om det rent faktisk ikke var ægte.
Gravatar

#7 lasse78 9 år siden

#6 Ja, det er lidt ligesom at opdage at julemanden og Jenna Jameson's bryster ik er ægte. Total nedern!! ;-) Men hva. Man kan jo bare ty til benægtelse, og så er man on the right track igen!
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#8 lenats31 9 år siden

Filmen er ganske rigtigt baseret på seriemorderen Ed Gein. Faktisk er han også inspirationen til en række andre film - herunder Ondskabens Øjne og Psycho. Der er lavet en film som omhandler ham selv. den er egenligt ganske seværdig

In The Light Of the Moon.

Han var skizofren i øvrigt
Gravatar

#9 lenats31 9 år siden

Motorsavsmassakren synes jeg er ren splatterfilm. Det er jeg personligt ikke så meget til. Sådan var det ikke i virkeligheden. Han brugte nærmest mere tid på at krænke gravpladser - grave ligene op og splitte dem ad. han lavede forskellige ting til sit hus af dem. kranierne lavede han skåle og dybe tallerkener af. Hænderne blev til cigaretbærgere. han lavede lampeskærme af deres hud. deres hud blev også brugt til at sy menneskerdragter som han klædte sig i om natten.

In The Light Of The Moon handler mest om årsagen til hans gerninger og hans mentalitet snarere end om mord
Gravatar

#10 Thomsen 9 år siden

lenats31 (9) skrev:
Motorsavsmassakren synes jeg er ren splatterfilm


Måske den nye, men der er da ikke noget splat over originalen?
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.

Skriv ny kommentar: