Open Road Films har udsendt det første officielle billede fra “Machete Kills”, der viser en forførende Amber Heard oven på Danny Trejos Machete.

Se billedet her.

I filmen må Machete slå sig sammen med den amerikanske regering og marchere ned over den mexikanske grænse for at nedslagte et mexikansk narkokartel samt sætte en stopper for en milliardær og hans forskruede planer om at regere verden med et våben fra det ydre rum.

Foruden Trejo og Heard medvirker bl.a. også Charlie Sheen, Mel Gibson, Sofía Vergara, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Vanessa Hudgens, Edward James Olmos, Lady Gaga og Cuba Gooding Jr. i filmen.

“Machete Kills”, der instrueres af Robert Rodriguez ud fra et manuskript af Kyle Ward (“Kane & Lynch”), står til at ramme biograferne til næste efterår.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Hr. Nielsen 9 år siden

En af verdens grimmeste mænd i nærkontakt med en af verdens mest forførende frække sataner.....Fy for helvede siger jeg bare, hvor er han heldig den skiderik til Trejo:-D
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#2 BabyJaneFirefly 9 år siden

Amber Heard er så flot en pige, ville godt nok ikke klage over at være halvt så smuk som hende!

Tror lige jeg skal se en trailer inden jeg helt beslutter mig om filmen skal være end Bio eller en Blu Ray oplevelse. Den første Machete var cool nok, men faldt ikke på halen over den :) Det var dog en underholdene oplevelse. Så længe jeg slipper for Lindsay Lohan i 2'eren, klager jeg ikke.
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson
Gravatar

#3 lordsasa1 9 år siden

Fedt mand!
Gravatar

#4 rasmatas 9 år siden

Amber Heard. Damn.
When they said "blues"
hey its like being black twice!
- B.B. King
Gravatar

#5 doom WAD 9 år siden

Hende har jeg sgu aldrig hørt om. Og et hurtigt kig på IMDb afslører hvorfor. (Har godt nok set Zombieland, men lagde ikke specielt mærke til hende. Hun var nok en af de to piger, kan jeg regne ud.)
Gravatar

#6 quack 9 år siden

Doc Doom (5) skrev:
Hende har jeg sgu aldrig hørt om. Og et hurtigt kig på IMDb afslører hvorfor. (Har godt nok set Zombieland, men lagde ikke specielt mærke til hende. Hun var nok en af de to piger, kan jeg regne ud.)


Hun er ret kendt efterhånden.
Gravatar

#7 Batsy 9 år siden

Lady Gaga seriøst?, har ikke set den første synes den så åndssvag ud, men det nok også meningen måske skulle jeg give den en chance. Trejo burde få en rolle i den tredje The Expendables 2, sej dude.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#8 Mikkel Abel 9 år siden

Haha, jeg er så klar! Danny Trejo er for cool.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#9 soif 9 år siden

vis den bare er halvt så god som et`eren er den klart vær og se .
Download aldrig uden tilladelse - Går ind for lovlig Download
www.frontier-film.dk
Gravatar

#10 Strejferen 9 år siden

Savner umiddelbart nogle flere kultskuespillere. Steven Seagal var efter min mening det fedeste cast ved 1'eren :D - men Lady Gaga er da et okay valg af alternative skuespillere.

Skriv ny kommentar: