DreamWorks Pictures kan gennem USA Today fremvise det første billede fra Joe Wrights kommende film “The Soloist”, der har Jamie Foxx og Robert Downey Jr. i hovedrollerne.

Filmen er baseret på virkelige hændelser og omhandler den skizofrene og hjemløse musiker Nathaniel Ayers (Foxx), der drømmer om at spille en koncert i Walt Disney Concert Hall i Los Angeles. Robert Downey Jr. spiller Steve Lopez, en reporter for Los Angeles Times, der finder Ayers på gaden. Catherine Keener har rollen som Lopez’ redaktør.

Filmen har manuskript af Susannah Grant (“Erin Brockovich”) og har et budget på $60 mio. Den får amerikansk premiere 21. november.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 wimmie 15 år siden

I smell Oscar...
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#2 cansi 15 år siden

Mange af de såkaldte oscar predictions sider, mener at det er denne film som Robert Downey Jr. kan hente sin oscar for supporting actor. Men bliver spændende at se hvad der sker.
Gravatar

#3 filmz-Scarface 15 år siden

Robert Downey Jr har bare at vinde sin Oscar for denne film. Ellers er der jo altid Tropic Thunder... :P

Måske en Golden Globe for Iron Man...
Oasis' nye album "Dig Out Your Soul" ude i oktober 2008
Gravatar

#4 cansi 15 år siden

Jeg vil også helt vild gerne se Robert Downey jr. vinde en oscar specielt med et år som i år, hvor han har 3 film, ironman - tropic thunder også the soloist... men han største konkurrent er Heath Ledger som har et sygo stor buzz omkring jokeren og ja hans død. Men det bliver spændende at hvad der sker de næste 6 måneder, for det tegner til at bliver et sygt år...

Skriv ny kommentar: