Lucasfilm afslører de fem instruktører til “The Mandalorian”.

I går blev titlen på den kommende live-action-serie sat i “Star Wars”-universet afsløret.

Filmz skrev desuden, at Dave Filoni, en Marvel-instruktør og muligvis Werner Herzog ville være blandt seriens fem instruktører.

Nu er det bekræftet, at Dave Filoni (“Star Wars: The Clone Wars”) og “Thor: Ragnarok”-instruktør Taika Waititi begge instruerer afsnit af “The Mandalorian”, men ingen Herzog.

I stedet er de sidste tre bekræftede instruktører Deborah Chow (“Jessica Jones”), Rick Famuyiwa (“Dope”) og “Jurassic World”-skuespilleren Bryce Dallas Howard.

Jon Favreau (“Iron Man”) skriver, imens han også producerer i samarbejde med Dave Filoni, Colin Wilson og Kathleen Kennedy.

Optagelserne til “The Mandalorian” er netop begyndt, hvorfra det første billede er frigivet – læs mere om handlingen her.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Mads47 5 år siden

Jeg glæder mig til at se hvordan denne serie kommer til at udfolde sig, det er en spænde periode imellem episode 6 og & at udforske Mandalorian kultur.

Plus alle i Mandalorian armor ser cool ud.
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

bliver bestemt spændende at se, og især dejligt at de fokusere mere på de lidt mindre kendte dele af universet....hvilket de burde have gjort i spin off filmene :D
Gravatar

#3 Gridlock 5 år siden

#2 For en gangs skyld er vi faktisk enige her.
Jeg skal være den første til og sige at jeg synes at Darth Vader Scenerne i Rouge One var RIGTIG fede specielt den sidste, selv om James Earl Jones er ved og lyde hans alder.

Men det er efterhånden ved og være begrænset hvor meget suppe du kan koge på alle de kendte karakterer.
Det suppeben er vidst ved og være kogt tyndt.

Star Wars universet er stort og har en lang historie, man kan sagtens levere en fed historie uden og skulle fokusere på Rebellernes kamp mod imperiet.
Eller og ha nogen form for Jedis med.

Og hvis det endelig skulle være Jedi og Sith ellers bliver der ingen serie, fint nok så kunne det måske være en ide og fokusere på the old republic i stedet, gå helt tilbage til Jedi ordnes fødsel.
Den var fint detaljeret i det the expanded universe, men siden det nu ikke længere eksistere, har man mere eller mindre en blank tavle og arbejde med og der er jo flere tusinder af år og ta af.

Samtidig vil man undgå og fucke eksisterende karakterer op, da man kan gå så langt tilbage at hele Revan og Mandalorian krigen ikke var sket endnu.
Jediernes krig mod the Mandalorians er i hvertflad officielt cannon, da den bliver nævnt i Star Wars Rebels.
Gravatar

#4 The one is back 5 år siden

nå man laver en title så skal den fandme også spark røv og det gøre den ikke the Mandalorian det er sku for enkle Ascent of Mandalorian's Ascent eller Mandalorian's Reign elelr et ller anden men the Mandalorian' så hved vi jo godt den om en Mandalorian
Gravatar

#5 Johnny42 5 år siden

Det er faktisk utroligt at jeg på nuværende tidspunkt er mere spændt på denne nye serie frem for kommende film.

Jeg var ikke vild med alt hvad Dave Filoni gjorde i Rebels, men episoderne omhandlende Mandalorians sæd lige i skabet og jeg ville gerne have set mere til dem i Rebels. Faktisk troede jeg at da Sabine forlod oprørerne, at hun ikke ville vende tilbage og at vi ville få en Spin off animeret serie der foregik på Mandalore.

Dette er faktisk endnu bedre, og godt træk at lade Dave Filoni prøve kræfter med en live action serie, så han forhåbentligt senere kan instruere en film.

Det er nok også det de vil gøre med nye instruktører. Frem for at smide dem direkte ud i at instruere en Star Wars film, får de dem til at instruere nogle afsnit af deres serier, og hvis de gør det godt kan de senere instruere filmene. Så slipper vi forhåbentligt for det kaos, der har været ved nogle af filmene.
Gravatar

#6 Gridlock 5 år siden

#5 Det er bestemt muligt.
Men der skal nok mere til og rede Star Wars filmene.
For et af problemerne som jeg ser det er at der mangler en overordnet plan samt muligvis en Kevine Feige, der kan gå ind og skære igennem og sige at det kan godt være indstruktøren havde en speciel film i sinde.
En film der fejrede hans feministiske idealer og dermed skrottede mange gamle karakter samt deres udvikling.
Men sådan spiller klaveret nu engang ikke der er en overordnet plan med disse karakter og dem følger indstruktøren enten eller går videre til et andet projekt.
Gravatar

#7 MBJNerd81 4 år siden

Jeg venter til Blu Ray versionen udkommer, det er lidt dyrt hvis det kun er for SW man får Disney+ og har alle filmene. Jeg indrømmer at billederne til Mandalorian ser spændende ud.

Skriv ny kommentar: