Det bliver Sony-Marvels første film i det Spider-Man-løse Spider-Man-univers. Nu er det første officielle billede landet fra “Venom”, som du kan se lige her.

Se også: Tom Hardy bekræfter: Venom er en antihelt – ikke skurk

Billedet viser Tom Hardy i hovedrollen som Eddie Brock, der bliver forvandlet til antihelten Venom.

Spider-Man er som bekendt udlånt til Marvel Studios, hvorfor han næppe kigger forbi.

Derimod flytter Venom fra Spider-Mans by, New York, til San Francisco, hvor “Venom” udspiller sig.

Her jagter Life Foundation symbioten Venom, så de kan skabe en egen symbiot, der i “Venom” bliver skurken Carnage.

“Venom” får premiere d. 4. oktober.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Snipp 4 måneder siden

Jeg håber da man får set hvordan Venom kom til verden og i tegneserierne af Spider Man, var Spider Man den første host, hvorefter Spider Man fik fjernet Venom fra sig (som vi også ser i filmen spider man 3), og derefter finder han en ny host ved navn Eddie Brock som vi ser i denne film.

Tom Hardy er en god skuespiller, så jeg forventer kun en god performance fra ham - glæder mig til den! Jeg synes dog ikke jeg kan læse mig frem til om den bliver r-rated - men jeg kunne læse mig frem til at der går rygter at den er r-rated og Kevin Feige har givet udtryk for at den godt kunne blive r-rated. Håber så meget på den bliver :D
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Mejse 4 måneder siden

#1 sådan som jeg har forstået det, er det i samme univers som deres/disneys nye spiderman dog uden rigtig crossover, så tror de finder på noget nyt med hvordan han får symbiotet til at starte med.
Gravatar

#3 Snipp 4 måneder siden

#2 Træls de skal lave om på tegneserien - men det er sikkert et mindre plothul - Vi får endelig en Venom film efter alle de år! :D
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Mejse 4 måneder siden

#3 jeg bliver bestemt interessant hvad de finder på, og er ret vild med Tom Hardy valget.
Gravatar

#5 Snipp 4 måneder siden

#4 Helt enig! bliver fedt med Tom Hardy :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#6 Mads47 4 måneder siden

#3 men de har jo lavet meget om på tegneserien med den nye MCU Spider-man, så det er jo enlig ikke noget nyt. For min skyld behøver de ikke at genfortælle historien med hvordan symbioten først var Peters og der efter fandt Brock.
Gravatar

#7 kblood 4 måneder siden

#3 Ja, det er jo ikke noget større plot hul. Noget bedre vil jeg mene end hvis de tager Venom og gør ham en del af 3-4 andre historier i en film. Det fungerede godt nok ikke.

Men jo det vil vel være et plothul på den måde at den vel egentlig har formet sig efter Spidermans kræfter.
Gravatar

#8 Snipp 4 måneder siden

#6 Rigtig nok - De disney guys er lidt ligeglad med comics i guess

#7 Jep hvilket også derfor jeg kunne tænke mig at se flashback eller noget andet i starten eller i løbet af filmen. Det kunne også være som #6 skriver at de laver om på det, da det jo ikke er noget nyt fra disneys side. Anyway jeg glæder mig alligevel og håber på r-rating som rygterne går på :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 Mads47 4 måneder siden

#8 Det ved jeg nu ikke om jeg er enig i, ja Spider-Man Homecoming gør en masse ting anderledes ang. hvordan vi opfatter visse ting i Spider-man Universet, som Flash, Aunt May og M.J. Men kan godt forstå at de gør det sådan, især når Maguire og Garfields Spider-mans univers er ret ens og tiden imellem alle tre versioner er så kort.

Jeg synes det der er vigtigst ved MCU Spider-man er at Peter Parker og hans Alias Spider-Man er spot on. Håber jeg på at vi kommer til at få lidt mere klassiske karakter som Harry Osborn osv? Ja, men jeg synes det er fint de starter denne fortolkning op anderledes. Homecoming er en af de enste MCU film siden Avegners 1 jeg faktisk kan lide.
Gravatar

#10 Mejse 4 måneder siden

#8 tænker også lige når det kommer til et comic universe som marvels, så er der så mange forskellige versioner af alting, at det er svært at sige de er ligeglade, som #9 siger vil jeg hellere have de ændre lidt i de omlæggende, mindre vigtige ting, men rammer de rigtig vigtige perfekt.

men bliver spædende at se hvad det her ender med, tænker vi ved mere efter den første trailer :) R-rated kunne være rart især med tanke på Carnage, men føler ikke det er et must for at filmen bliver god eller fungere.

Skriv ny kommentar: