Efter at have adskillige lunkne filmprojekter på bagen gennem den sidste årrække lader det til, at Jean Claude Van Damme forsøger at genopfinde sig selv med anderledes filmproduktioner.

Den selvironiske Van Damme-film ”JCVD” står til at få amerikansk premiere, og snart vil han også være aktuel med sit eget personlige filmprojekt “Full Love”, hvorfra de første officielle billeder er gået online hos TwitchFilm.

Den tidligere store actionstjerne står selv for finansieringen af filmen, som han også selv har skrevet, instrueret og spiller hovedrollen i.

Der foreligger endnu ikke særlig mange oplysninger omkring “Full Love”, andet end at den er optaget i Thailand og er et meget personligt projekt for Van Damme, der endda har valgt at caste sine børn – Kristopher og Bianca Van Varenberg – i to af filmens roller. Van Damme har selv beskrevet filmen som værende baseret på en sand historie, baseret i en anden virkelighed, og at den handler om kærlighed, venskab og dedikation.

“Full Love” får premiere til næste år.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Dragon_Claw 15 år siden

I smell comback.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#2 myshkin 15 år siden

"baseret på en sand historie, baseret i en anden virkelighed" ... o.0
"also it's a movie don't be a cunt."
- internet anonymous
Gravatar

#3 filmz-gofferoffer 15 år siden

#2

Yeah, havde nøjagtig samme reaktion.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#4 9No 15 år siden

Jeg er åben for begge disse projekter.. Van Damme vil altid forblive en barndomshelt for mig og hvis han kan komme med noget nyt og friskt (væk fra de typiske ligegyldige "straight to dvd" action film), så er jeg frisk..
Gravatar

#5 dmadk 15 år siden

Den eneste Van Damme nyhed vi mangler her på filmz et at Van Dammes næste film efter "Full Love" højst sandsynligt bliver "Universal Soldier 3" hvor også Dolph Lundgren vender tilbage. :O) http://www.imdb.com/title/tt1288403
Gravatar

#6 BN 15 år siden

Man burde lave en afstemning om "Mest udtryksløse ansigt". Kandidaterne skulle bl.a. være Keanu Reeves, Steven Seagal, Jean-Claude Van Damme og Chuck Norris.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#7 Michael Andersen 15 år siden

#5 Jeg foretrækker "Universal Soldier 3" med Burt Reynolds :D
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#8 kasperfmn 15 år siden

Ser meget frem til både denne og "JCVD", begge film skal ses i biografen!

Hvis så også en "Universal Soldier 3" skulle blive offentlig gjort ville det simpelthen være perfekt!
Gravatar

#9 dmadk 15 år siden

Dolph og Van Damme tilbage i Universal Soldier 3 vil være for godt. :P Håber bare ikke at det bliver alt for cheesy den måde de bringer Dolph tilbage.....da han jo ikke så alt for godt ud ved slutningen af den første. :D

Skriv ny kommentar: