Empire kan fremvise de første billeder fra science-fiction-actionfilmen “Wanted”, som har James McAvoy, Morgan Freeman, og Angelina Jolie på rollelisten.

“Wanted” er den første engelsksprogede film instrueret af russiske Timur Bekmambetov (“Night Watch”). Historien følger en forholdsvis vattet mand (McAvoy), som opdager, at hans længe savnede far er en berømt snigmorder.

Da hans far selv bliver myrdet, bliver sønnen hyret af en hemmelig organisation for at følge i farens fodspor. Freeman skal spille Sloan, en fremtrædende snigmorder, som skal træne McAvoys figur.

“Wanted” er baseret på Mark Millar og J.G. Jones’ tegneserie fra Image Comics. Derek Haas, Michael Brandt og Chris Morgan har lavet manuskriptet til filmatiseringen. De tre har tidligere arbejdet på de to efterfølgere til “The Fast and the Furious”.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 filmz-rasmusg.dk 16 år siden

hvad skete der egentlig med den russiske trilogi Day Watch, Night Watch (og den 3. film??)... indtil videre er det da kun Day Watch der er udkommet på dvd, ik´?
Gravatar

#2 filmz-Emilio 16 år siden

Har lige set traileren på Joblo.com - ser virkelig ringe ud.. ligner en plat combi af "Mr. & Mrs Smith" og "Agent Cody Banks"
"Revenge is a dish best served cold"
Gravatar

#3 filmz-Nagash 16 år siden

Hvor kommer der sci-fi ind i billedet?
Gravatar

#4 filmz-Whitetrash 16 år siden

#1: Nightwatch, der kørte i biografen, var i hvert fald så elendig, at jeg skred fra biografens mørke. Det sker ellers sjældent. Ideen var super god, udførelsen forfærdelig.
Wanna go for a ride? No thanks. No Thanks? What does that mean? That I dont wanna go. Go where? For a ride. A ride! Now thats a good idea: Ok lets go.
Gravatar

#5 moulder666 16 år siden

#4 Ok, dig forstår jeg så SLET slet ikke! Det er i mine øjne en af de allerbedste film nogensinde! Så er jeg ligeglad med, at nogle af effekterne ikke var top notch, for den historie der blev fortalt og den måde den blev fortalt på (især alle de store spørgsmål den efterlod) var intet mindre end genial!

Og forresten #1, det var Night Watch der var den første, og jo, det er den eneste der er udkommet so far...har ikke hørt mere...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 filmz-Whitetrash 16 år siden

Det var sådan set ikke effekterne, der var dårlige. Det var hele historiens formidling. Jeg havde glædet mig til eventyrligt epos om vampyrer blandet med et råt storbymiljø... men jeg blev præsenteret for et forvirrende mismask.

Derudover var der nogle deciderede tåbelige konkrete påfund, fx. noget med en lastbil der slog en salto, da den bremsede hårdt. Det var vistnok lige deromkring, at jeg rejste mig...
Wanna go for a ride? No thanks. No Thanks? What does that mean? That I dont wanna go. Go where? For a ride. A ride! Now thats a good idea: Ok lets go.
Gravatar

#7 tiany 16 år siden

#1 Daywatch er skam også kommet ud de fleste steder, bare i begrænset omfang, det eneste sted den er blevet vist i Dk er til vist nok til Copenhagen film festival. Hvornår den så kommer ud på dvd er ikke godt at vide, men filmen er fra 2006

3eren Twilight Watch er i øjeblikket i produktion
Valar morghulis
Gravatar

#8 filmz-rasmusg.dk 16 år siden

#4 - jeg er nu ikke helt enig at den er elendig - var ganske godt underholdt og syntes at det visuelt var en ret flot og godt fotalt film.

#5 og #7 Takker :-) Jeg må lede videre...

Skriv ny kommentar: