”If we can’t protect the earth, you can be damn sure we’ll avenge it.” – Iron Man

I superheltefilmen “The Avengers” slår Marvel-heltene Iron Man, Thor, Captain America, Hawkeye og Hulk sig sammen i kampen mod Loki, der truer Jordens eksistens, og det er nu muligt at se den første, eksplosive trailer til filmen!

Se traileren her.

“The Avengers”, hvor man også møder Black Widow og Nick Fury, er klar til at hævne i biograferne 26. april 2012.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (104)
Gravatar

#11 Moviemagic 10 år siden

Ser så FED ud....;)
Gravatar

#12 Ace_Himself 10 år siden

misuma (6) skrev:
Troels - Eric Bana, Edward Norton og nu er turen kommet til Mark Ruffalo.


Jeg sys bare det er ærgerligt at de ikke har fået E. Norton til at spiller Hulk, han gjorde det sgu godt.
Men ellers virkelig fed trailer......glæder mig helt vildt til at se den.
Gravatar

#13 LukeStarkiller 10 år siden

Er du gal jeg glæder mig.
Gravatar

#14 loki 10 år siden

Hvem eller hvad skal trussebilledet forestille at være? Er det blevet afsløret? (Var ganske uimponeret).
www.peakoil.dk
Gravatar

#15 xero--- 10 år siden

Do want.
Gravatar

#16 Zaphix 10 år siden

#14
Se filmen Thor, så er det ret åbenlyst, ellers er det afsløret i artiklen, nemlig Loki(Eller Loke på dansk), Thor's bror.
Gravatar

#17 SpielbergFreak 10 år siden

Tag nu det det fesne nordiske mytologi ud af ligningen. Hvad fanden skal Thor bruge de andre til? Han er en gud! Han er derfor uovervindelig og de andre overlegen.

Desuden er han en fesen amerikaniseret lorteudgave af vores stolte gud, hold Jer væk. Jeg vil bare have Tony Stark or de andre for sig.

Det ødelægger det for mig når Thor i teorien figurere i den samme verden, hvori Iron Man, Hulk og Captain America lever. AAAAADDDDD!!!!Det bliver en lortefilm!
Gravatar

#18 Twister 10 år siden

En ganske fin trailer. Der føles som om det er så nemt for denne film at blive rigtig dårlig grundet de mange store karaktere der alle kraftigt bejler til spilletid, der simpelthen ikke er nok af hvis alle karakterer skak have store bærende roller. Men traileren ser fornuftig ud :) Ser frem til filmen. det er jo trods alt "The Avengers".

Glæder mig også til at se mere af Hulk i aktion. Er dog enig med dem der havde ønsket Edward Norton tilbage i rollen. Han gjorde det virkelig godt i "The incredible Hulk". Men lad os nu se om Mark Ruffalo kan gøre rollen til sin egen.
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#19 Bruno 10 år siden

#18 -

De enkelte figurer har jo fået spilletid i deres egne film, lige bortset fra Black Widow, Hawkeye og Nick Fury, så der kan jo fokuseres på at lave en "holdindsats", i stedet for at fokusere på at give alle en god portion spilletid, fordi de skal præsenteres o.s.v.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#20 JTToft 10 år siden

Oh yeah!

Skriv ny kommentar: