Disney frigiver den officielle trailer til live-action-udgaven af “Aladdin”.

De er her alle sammen. Mena Massoud som Aladdin og Naomi Scott som Prinsesse Jasmin. Will Smith er både blå og brun som lampeånden Genie, imens Marwan Kenzari er skurken, Jafar.

Det hele er som dengang i 1992, men nu er tegnefilmen forvandlet til live-action med ægte skuespillere.

Det er Guy Ritchie, der instruerer “Aladdin”, som bare er én af ekstraordinært mange Disney-premierefilm i 2019 – læs om begrundelsen bag lige her.

“Aladdin” får premiere d. 23. maj.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 BlackJesus 2 måneder siden

Jeg havde glædet mig til denne. Guy Ritchie gjorde det kun mere interessant. Men skuespiller valget er skidt, da de slet ikke ligner dem fra tegnefilmene. Bare ikke engang lidt. Samme gælder Genie selvom jeg er en Will Smith fan.

Udover dette ligner det ikke en guy Ritchie film, men mere som en typisk Disney film.

Traileren har kun forringet mine forventninger.
Gravatar

#2 Johnny42 2 måneder siden

Hvis det bare bliver en næsten shot for shot remake af den animerede version, kan man lige så godt vente til den bliver tilgængelig på Disney+.
Gravatar

#3 OliverDK 2 måneder siden

Da jeg så den første teaser af denne live action remake virkede det på mig som en mere "mørk" tilgang til Aladdin. Det tænkte jeg var fedt. Nu hvor jeg ser den fulde trailer virker det som blot "Aladdin live action" genfortælling bid for bid.

Det kan naturligvis være ok for nogle, men på mig virker det umiddelbart fladt, fantasiløs og malking af et kendt brand. Derudover virker Will Smith som Genie stadig ikke på mig. Jeg synes det virker som et klart fejl cast baseret på hvad jeg har set. Det kan være det er bedre i den fulde film dog.

Skriv ny kommentar: