“Aladdin”-spinoff meldes på vej til Disney Plus – nu raser shitstorm om skuespillerens hudfarve.

Billy Magnussen får lov til at gentage rollen som Prince Anders fra årets remake af “Aladdin”.

Disney+ arbejder således på et spinoff med fokus på Prince Anders, der var en konkurrerende bejler til Jasmine i “Aladdin”.

Jordan Dunn og Michael Kvamme skriver manuskriptet til dette spinoff til “Aladdin”, der solgte biografbilletter for over en milliard dollars, skriver The Hollywood Reporter.

Spinoff-projektet bliver annonceret i kølvandet på, at “Aladdin”-hovedrollen Mena Massoud har beklaget sig over ikke at være blevet tilbudt roller efter succesen som Aladdin.

Det får nu fans til at anklage Disney for racisme, da Billy Magnussen som eneste hvide skuespiller i “Aladdin” nu får tilbudt en egen film.

Dog arbejdes der angiveligt også på en “Aladdin 2”, hvor Mena Massoud forventes at gentage rollen som Aladdin.

Læs også ‘“Avengers: Endgame” og “Aladdin” vinder stort ved Teen Choice Awards‘.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 CaGoDa 2 år siden

underligt at lave en spinoff af en ukendt og eventuelt ligegyldig karakter som jeg heller ikke mener at han er med i animationfilmen.
Gravatar

#2 Star Trek fever 2 år siden

Det er selvfølgelig racisme. Det er jo ikke en sort der får en hvid mand rolle. Blackwashing er bredt accepteret. Racisme mod hvide ligeså
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

I den oprindelige animerede version er der en anden prins med. Hvorfor er det så man skal lave en ny hvid karakter? Det er der problemet startede. Nu har jeg så ikke set den nye version, men jeg vil gerne vide om der overhovedet er nogen på denne jord der er interesseret i en serie om sådan en bi-figur, uanset etnicitet.

Skriv ny kommentar: