“Hawkeye” har endelig fået sin første trailer, og vi kan se frem til Clint Barton og Kate Bishop, der sammen skal… forsøge at redde julen?

Efter at have stået i baggrunden igennem fem forskellige MCU-film, er det endelig blevet Jeremy Renners tur til at være i spotlightet — sådan da.

Hawkeye er nemlig ikke den eneste skarpskytte i byen, og i traileren går der da heller ikke længe, før han tager den 22-årige Kate Bishop (Hailee Steinfeld) under sin vinge, da hans fortid som den hætteklædte selvtægtsmand Ronin indhenter ham. Problemerne betyder også, at der bliver sat en kæp i hjulet for Bartons allervigtigste mission: at nå hjem til sin familie til jul.

Med Andy Williams’ “It’s the Most Wonderful Time of the Year” spillende i baggrunden, ser Disney ud til at love os en underholdende og munter Marvel-serie, der blot giver én endnu en god grund til at glæde sig til julen.

Serien introducerer “The Conjuring”-stjernen Vera Farmiga som Eleanor Bishop, Kate Bishops mor, mens også Florence Pughs Yelena Belova formodes at gøre entré som resultat af “Black Widow”-end credit-scenen.

Derudover kan vi også se frem til at få første blik på den døve superhelt Echo, der spilles af Alaqua Cox. Dermed bliver der også lagt fundament for karakterens egen spinoff-Disney+-serie.

“Hawkeye”, hvis episoder instrueres af Rhys Thomas (“Saturday Night Live”) og duoen Bert & Bertie (“Troop Zero”), får premiere på Disney+ den 24. november.

Hawkeye poster / filmz.dkVis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Frandsen6000 2 år siden

Syntes ik man fik meget ud af den trailer, den virker plat og kedelig, de fokusere for meget på at den foregår i juletiden, som om det er eneste salg argument.

Skriv ny kommentar: