De første billeder fra settet på Bruce Willis’ kommende spion-thriller “Red” er dukket op online. Billederne, der viser Willis og Mary-Louise Parker under optagelserne, kan ses hos WorstPreviews.

Filmen, der er baseret på Warren Ellis’ tegneserie af samme navn, handler om den tidligere CIA-agent Paul Moses (Willis), der nu lever et stille og fredfyldt liv som pensionist, indtil den dag en højteknologisk lejemorder viser sig med hensigt om at dræbe ham.

Med hans eget liv samt den kvinde, der betyder mest for ham (Parker), på spil, må Moses få sit gamle CIA-hold samlet igen i et sidste forsøg på at overleve og overvinde lejemorderen.

Udover Willis og Parker medvirker også Morgan Freeman, John Malkovich og Helen Mirren som en del af Moses’ CIA-hold.

“Red” står til at udkomme i de amerikanske biografer 22. oktober.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 HvedeKim 14 år siden

Lyder umiddelbart nogenlund ok, når man ved at det er Bruce der er med. Har dog ikke selv læst tegneserien - burde jeg nok gøre så.

Meeeen, jeg håber ikke det kommer til at være en film i samme "kaliber" som den sidste tegneserie-adaptation Mr. Willis var med i - læs "Surrogates". :D
Gravatar

#2 kasperfmn 14 år siden

Bruce Willis' præstation kommer i stor stil an på hvem der instruerer ham. Han kan altid gå begge veje. god instruktion = god Willis.
Gravatar

#3 wimmie 14 år siden

Nice cast :D
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#4 Jayson P 14 år siden

#2 +1
Gravatar

#5 PredatorX 14 år siden

More comic books.... *sigh*

Dog lyder det mere som en Robert Ludlum bog, og det er jo positivt :-)
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: