Filmmagasinet Empire kan i deres nyeste nummer fremvise det første billede af Taylor Kitsch (“Friday Night Lights”) i rollen som den kortslyngende mutant Gambit i den kommende “X-Men Origins: Wolverine”. Det omtalte billede kan ses online hos ComingSoon.net.

Figuren Gambit har længe været blandt fanfavoritterne i det omfattende mutantgalleri, men han blev dog aldrig medtaget i nogen af de tre tidligere “X-Men”-film. Det skulle angiveligt også være muligt at se Gambit i aktion i den helt nye trailer til filmen, der skulle gå online om to ugers tid.

Filmen er fortællingen om den omflakkende Logans både voldelige og romantiske fortid, hans komplicerede forhold til Victor Creed og det skumle Weapon X-program.

Undervejs støder han på andre mutanter – både bekendte og nye – der inkluderer overraskende optrædener fra adskillige legender i “X-Men”-universet.

I filmen, der er skrevet af David Benioff, finder man desuden Liev Schreiber som Creed, Ryan Reynolds som den barske Deadpool, Danny Huston som den unge Stryker samt Lynn Collins som Silver Fox.

“X-Men Origins: Wolverine” er instrueret af Gavin Hood og får dansk premiere 1 maj.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Munchkim 13 år siden

Hmm, første fejl. Hans øjne burde være sorte og røde.
Nah, i'm only kidding. Glæder mig til at se hvordan filmen ender med at blive.
Gravatar

#2 filmz-Jørgensen83 13 år siden

Som jeg har skrevet før, Vincent Cassel tror jeg havde været et meget bedre valg. Eller måske Josh Holloway, som også bliver nævnt i debatten på Comingsoon.net. Men okay så ville der være to med fra Lost, da Dominic Monaghan spiller Barnell Bohusk / Beak. Bare Taylor Kitsch ikke ødelægger det, det kunne være cool hvis der kom en X-Men Origins: Gambit. Da jeg mener at det var en fejl, at Gambit ikke var med i X-men Triologien. Men indtil videre er der ikke andet for end, at lade tvivlen komme ham tilgode. Selvom den er meget stor!!!
Gravatar

#3 Kyllingebenet 13 år siden

Josh Holloway havde været perfekt.. damn, den man mangler en gennembrudsfilm.
Gravatar

#4 Monkeyking 13 år siden

Josh Holloway er forfærdelig... Ligner en chippendale og var den største grund til jeg ikke fulgte med i Lost... Godt han ikke også skal ødelægge X-men!
"You don't need to put your P in a V right now." "No, I need to B my L on someone's T's."

Skriv ny kommentar: