Hos TotaleClips er det muligt at se traileren til Warner Bros.’ forestående nye specielle dvd-udgivelser af de fire originale “Superman”-film med Christopher Reeve. I traileren vises desuden de første klip fra den aldrig før viste oprindelige version af “Superman II”, der havde Richard Donner som instruktør.

“Superman: The Richard Donner Cut” indeholder nye scener, som de oprindeligt var udtænkt, hvilket inkluderer en ny start på filmen, samt 15 minutters restaurerede scener, der ikke tidligere er blevet set.

Den første film, “Superman: The Movie”, udsendes i en 4-disk udgave, hvor begge udgaver af filmen vil være til stede. Den første udgave er fra 1978, mens der blev udgivet en udvidet version i 2001. Som ekstramateriale inkluderes kommentarspor, arkivoptagelser af ekstra scener fra filmen samt screen tests.

De fire første film udsendes desuden samlet i en “Christopher Reeve Superman Collection” til november. Samtidig udsender Warner Bros. også en ny dvd-udgave af “Supergirl”.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Andcasso 15 år siden

De kan klippe, ændre og rense de gamle Superman film lige så meget de vil, men de film bliver aldrig rigtigt gode. Superman er okay, og det samme gælder Superman II, MEN Superman III, Superman IV og Supergirl er UTILGIVELIGE makværker, der aldrig burde have været lavet. Hvert enkelt eksisterende kopi burde brændes på et bål.

Hvordan Richard Lester, Sidney J. Furie og Jeannot Szwarc overhovedet kan sove om natten er mig en gåde.
Gravatar

#2 filmkorn.dk 15 år siden

Det er vel også derfor at kun film 1 og 2 har fået de lækre udgaver. WB ved godt at 3 og 4 stinker (især 4). Jeg køber helt klart 1 og 2. Glæder mig vildt til at se 2'eren i en ordentlig kvalitet.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#3 Lawman. 15 år siden

Hva er det nu lige 4'eren handler om???
Gravatar

#4 Michael Andersen 15 år siden

#3 Det er der aldrig nogen der har fundet ud af, men det er noget med atomvåben og en svensklignende wrestler, som render rundt og jagter Superman i et hjemmelavet Halloween-kostume.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#5 filmkorn.dk 15 år siden

Noget med nuclearman - noget forbandet rod.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#6 elwood 15 år siden

Og så har det også den mest kvamlene ide, det er noget med en dreng, som skriver et brev hvor han foreslår at Superman sku tage og smide alle jordens atom våben ind i solen, så de ikke sku bekymre sig om det mere. Lex Luther smuler så noget med blandt alle a-våbene som skaber ham der SOl gutten vidst nok, skrækkelig film.

1 og 2 skal hjem på hylden mest af nostalagi, og så kan jeg nu stadig more mig over Terence Stamp, som General Zod 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#7 dfms 15 år siden

#1 Ja undskydl de gamle Superman ikke er bolled tyk med CGI, og tak for det. S 1+2 er mesterværker, S 3 er er god og underholdende og S 4 glemmer vil bare : ) Men S 4 er dog et mesterværk sammenlignet med den ny Superman returns crap.
Gravatar

#8 filt 15 år siden

#7, vi glemmer lige alt hvad du skrev fra og med første komma i anden linje! ;)
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#9 filmz-Kadann 15 år siden

#7 -

Jeg vil ikke engang gå så langt som #1 og kalde dem ok. Som jeg har sagt før her på filmz, så finder jeg de gamle Superman-film voldsomt overvurderede og var skuffet over kvaliteten, allerede som knægt.

Jeg har givet dem adskellige chancer igennem årene og må konkludere at jeg ikke blev ramt af den samme magi som alle andre gjorde, da de var nye og frisk og simpelthen ikke kan se what the fuzz is all about.

Men fint nok at de kommer i pimpness-udgaver til folk der holder af dem, så længe jeg bare undgår at skulle gense dem.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 filmkorn.dk 15 år siden

Pinpness-udgaver *lol*
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.

Skriv ny kommentar: