Der har i løbet af de sidste par måneder været mange billeder fra settet til Ridley Scotts kommende storfilm “Robin Hood” – alle af varierende kvalitet – men det kapitel er nu overstået, da Universal har udsendt de første officielle billeder fra filmen.

Billederne, der i alt tæller fire stk., giver bl.a. det første kig på Cate Blanchett som Lady Marian samt Kevin Durand, Scott Grimes og Alan Doyle som de glade svende. Billederne kan ses i filmens galleri.

“Robin Hood” omhandler den berygtede skytte, der i det 13. århundreds England tager kampen op mod korruptionen i Nottingham og står i spidsen for et oprør mod kongemagten.

Historien om mesterbueskytten Robin begynder, da han går i Kong Richards tjeneste i krigen mod Frankrig. Efter Richards død rejser Robin til Nottingham, som lider under den korrupte og despotiske sherif, der overbeskatter byen.

“Robin Hood” indtager danske biografer 13. maj 2010.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Buck Rogers 11 år siden

Godt at se, at Scott har fået de obligatoriske bannere med. De blafrer jo så flot i vinden (som han også gjorde et stort nummer ud af i dokumentaren bag KoH - "Flere bannere! Flere bannere!") :)

Jeg ved ikke, om verden har brug for endnu en Robin Hood-film, men Crowes accent kan kun blive bedre end Costners, og selv på en af sine dårlige dage - og dem er der jo en del af - er Scott en mere spændende instruktør end Kevin Reynolds.

Ergo - bring it on.
"Now, what can a man do with his clothes off for twenty minutes?"
Gravatar

#2 tiany 11 år siden

Har lige set traileren på et andet site og det ligner jo en typisk Ridley Scott film. Så det skal nok blive udmærket.
Valar morghulis
Gravatar

#3 filmz-Megan Fox 11 år siden

HE-MAN

Skriv ny kommentar: