“Toy Story 4” får først dansk premiere 10 uger efter USA.

Den 21. juni er der amerikansk premiere på “Toy Story 4” – se den første teaser her.

Det understreger den første plakat til den ventede Pixar-film. Men juni-premieren gælder ikke Danmark.

For selv om det meste af verden får Pixar-premiere på “Toy Story 4” i juni, så ligger den danske premiere 10 uger senere i slutningen af august.

Sådan var det også senest med dette års “De utrolige 2“, som havde premiere i USA d. 5. juni, men som først fik dansk premiere d. 30. august.

“Toy Story 4” får dansk premiere d. 29. august.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Justin 1 år siden

også undrer de sig over af folk ser den alternative steder ....
Gravatar

#2 BlackJesus 1 år siden

Pixar er i gang med at tjene kassen på deres gamle ideer. Incredibes 2 var fin, men den var bare fyld. Alle glædede jo til den pga. 1'eren.

Håber dog at Toy Story kan beholde sin kvalitet og ikke hopper med på cliché agtif historie, som Incredibles 2 desværre er.
Gravatar

#3 Kim Pedersen 1 år siden

#1: Er det en undskyldning for simpelt tyveri? At når man ikke kan få fat i noget på legal vis, er okay at stjæle det?
Det er jo til evindelighed blevet bevist at fri tilgængelighed IKKE dæmmer op for filmtyveri. Netflix-film piratdistribueres i stort omfang.
Når film koster penge, stjæles de. Det har INTET som helst med tilgængelighed at gøre.
Men undskyldningen er jo den filmtyve altid kommer med. Undskyldningen er dog kun udtryk for elendig moral.

Gravatar

#4 SublimeKen 1 år siden

Jeg tror gerne på at der er "nogle" mennesker som foretrækker at se den i bio, men vælger illegale metoder pga ventetiden, og som havde set den i bio hvis den var kommet ud før herhjemme. Men tvivler på at det er grunden til størstedelen af piraterne gør det. Hvor mange der vælger den illegale metode pga ventetid er ikke til at sige, men derfor lyder det stadig som en dårlig undskyldning.

But then again. Der er måske en grund til at marvel tjener så godt som de gør. Med undtagelse af Kina, har de stort set altid premiere på deres film omkring samme tid i hele verden, altså inde for den samme uge eller to.
Gravatar

#5 Mejse 1 år siden

#4 men pixars film klare sig jo generelt ligeså godt, hvis ikke bedre end gennemsnits marvel filmen, og der er ofte forskel, i hvert fald her i dk, så ved ikke rigtig....men det er jo umuligt at give et endegyldigt svar på.

Skriv ny kommentar: