Universal Pictures har offentliggjort den første plakat til Sacha Baron Cohens nye film “Bruno”, der tidligere gik under den lidt lange undertitel “Brüno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt”.

Plakaten kan ses i fuld størrelse i filmens galleri sammen med de tidligere udsendte promo-billeder fra filmen.

I filmen påtager Sacha Baron Cohen sig rollen som den homoseksuelle, østrigske supermodel Brüno, der tager på en rejse rundt i USA, hvor han gennem interviews narrer folk som konservative politikere og underholdnings- og modeberømtheder til at komme med politisk ukorrekte udtalelser, der antyder homofobi.

Brüno – en figur, der stammer fra Baron Cohens gamle “Da Ali G Show”, kan opleves i danske biografer 10. juliVis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Skeloboy 13 år siden

Jeg har lige en rettelse. Den har slet ikke denne undertitel, det er noget der er opstået som en joke på nettet: http://defamer.gawker.com/5017659/the-curious-case...
Gravatar

#2 chandler75 13 år siden

Jeg har rettet teksten i nyheden lidt... Jeg kan se, IMDb også stadig har det som en af filmens titler: http://www.imdb.com/title/tt0889583/
"Some people have bad taste and others have taste more like mine." - Roger Ebert

Skriv ny kommentar: