Den sjette og allersidste sæson af “Lost” vil blive sparket i gang til februar på amerikansk tv, og ABC kan allerede nu lancere de første promo-trailere til den afsluttende årgang af J.J. Abrams’ populære spændingsserie.

Til det amerikanske marked har ABC udsendt et mere simpelt promo-spot, der skal pirre publikum op til sæsonpremieren, mens det spanske tv-netærk CUATRO har lanceret en teaser med et mere overraskende udseende. Begge trailer-spots kan findes her.

Lost – Sæson 6” vil blive sat i gang på ABC 2. februar, hvor sæsonpremieren vil blive markeret med et timelangt resumé af de foregående sæsoner efterfulgt af det længe ventede to timers lange premiereafsnit.

På rollelisten til den afgørende sæson, der vil blotlægge de nødstedtes skæbne og hemmeligheder, finder man bl.a. Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Jeff Fahey, Matthew Fox, Jorge Garcia, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Ken Leung, Evangeline Lilly, Terry O’Quinn og Zuleikha Robinson.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Winter999 12 år siden

Må sige at den spanske er meget innovativ! Mega fed! Kan ikke vente!
Gravatar

#12 Slettet Bruger [4090378450] 12 år siden

#10: Den ene af dem afslører i hvert fald et par dødsfald..
Gravatar

#13 nygaardpetersen 12 år siden

#8
Stort set enig, men vil dog bytte rundt på sæson 1 og 3.

Glæder mig for vildt til sidste sæson. Lost er helt klart en af de bedste serier ever... :-)

Skriv ny kommentar: