Marvel Studios er ikke kendt for de bedste skurke. Loki fra “The Avengers” betragtes dog bredt set som den mest vellykkede. Men nu får han Marvel-kamp til sit skurke-hår: De første reaktioner på “Black Panther” roser Michael B. Jordan som det stærkeste kort i endnu en god MCU-film.

Se også: Første klip: Vild biljagt venter solohelten i “Black Panther”

Creed”-skuespilleren har da også ladet sig inspirere fra superhelte-historiens måske bedste skurk; Heath Ledger i “The Dark Knight” i rollen som Jokeren.

Og det er da også én af de helt store skurke-præstationer, som Michael B. Jordan hiver frem i den kommende Marvel-film:

”Den første MCU-film om noget ægte; Michael B. Jordans Killmonger fik mig til at græde, og han er skurken,” skriver Jen Yamato fra L.A. Times på Twitter.

Også Steven Weintraub fra Collider har de store roser fremme til den nye Marvel-skurk og sammenligner ham med den hidtil bedste fra MCU:

”Michael B. Jordan er perfekt som skurken – den bedste siden Loki.”

Marvel Studios er i de senere år blevet kendt for at krydse superhelte-genren med andre typer film – denne gang er vi i agentgenren:

”‘Black Panther’ er noget særligt – James Bond-filmen i MCU. Du har aldrig før set noget i stil med den i en superheltefilm,” skriver Erik Davis fra Fandango.

“Black Panther” får premiere d. 15. februar.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: