I 1973 både skrev og instruerede den verdenskendte forfatter Michael Crichton (“Jurassic Park”) sci-fi-western-filmen “Westworld”, der på dansk fik den forrygende titel “Vestens vilde robotter”. Til næste år er HBO klar med et serie-remake af “Westworld” – første teaser er ude nu.

Se også: Jonathan Nolan skal lave ny sci-fi-serie for HBO

Det er Jonathan Nolan, som skrev manuskript til “Interstellar”, der er skaber af den kommende serie. Det centrale tema drejer sig om kunstig intelligens. Westworld er også navnet på en temapark, hvor kunstigt intelligente androider en dag går amok.

På rollelisten er lidt af et drømmehold med store navne som Anthony Hopkins, Ed Harris, Jeffrey Wright, Thandie Newton, James Marsden og Evan Rachel Wood.

“Westworld” får premiere i 2016.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Menneskedyr 5 år siden

Denne serie ser jeg meget frem til
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Samme her. Er også The dark tower :) http://www.imdb.com/title/tt1648190/?ref_=nv_sr_1 tror også der bliver rigtig god.
Gravatar

#3 Menneskedyr 5 år siden

Jep - interessant med den Dark Tower. Jeg ved ikke alverdens, men ved de grundlæggende ting og at der har været et hav af forventninger og mulige løsninger på at få potentialet forløst fra bog og til filmiske verden
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

Er nok den mest succe rige bog serie Stephen King har lavet endnu, dog spændt på at se hvad Nikolaj Arcel får ud af det, ham har også haft sin succe, men det er lidt i en anden changre.
Gravatar

#5 Nagash 5 år siden

Jeg ved ikke med den Dark Tower der.. Sidste serie baseret på en Stephen King, Under the Dome, var/er dælme noget skrammel. Den havde ellers også en dansk instruktør på første afsnit (Niels Arden Oplev).

Jeg har lidt mere tillid til de to Philip K. Dick serier som er på vej.
The Man in the High Tower har jeg fuld tillid til, da jeg så piloten på Amazon i foråret. Så den glæder jeg mig voldsomt meget til.
Dog ser traileren til Minority Report ikke helt ud som håbet. Men det er jo set før, at en trailer ikke får vist det fulde billede. Så håber stadig.

OT: Jeg glæder mig dog også helt sindssyg til denne serie. Selvom HBO bestemt også har haft sine svipsere, så er deres navn alligevel en rimelig garanti for, at man bliver godt underholdt.

Skriv ny kommentar: