Første trailer: “Alien” er tilbage til horror-rødderne i “Covenant”


Så blev det endelig rigtig jul for alle “Alien”-fans. Den første trailer til Ridley Scotts “Alien: Covenant” er endelig landet.

Se også: Første reaktioner: “Alien: Covenant” er frygtindgydende som originalen

I “Alien: Covenant” opdager besætningen på koloniskibet Covenant det, de tror er et ukendt paradis, men som viser sig at være en mørk og farlig verden, hvis eneste indbygger er den syntetiske David, som overlevede fra den dødsdømte “Prometheus”-ekspedition.

“Alien: Covenant” bliver den anden prequel, der skal lede frem til Ridley Scotts egen “Alien” fra 1979. Det forventes, at yderligere to prequels bliver til virkelighed, inden forbindelsen er skabt.

“Alien: Covenant” får premiere d. 19. maj.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#11 Kaversmed 4 år siden

Oh my fucking God, guys!!!!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#12 Silver666 4 år siden

Pistolprinsen (8) skrev:
Er det bare mig, eller er der overhovedet ingen forbindelse til 'Prometheus'?

Andet end David...
Ja det er bare dig.
Det er en sequel til Prometheus vent nu og se.
Traileren viser jo kun visuelle ting og stortset intet om plot osv
Gravatar

#13 Sklertic 4 år siden

Den ser god ud, synes dog, at man ser for mange "spoilers" mht. hvem der dør.
Gravatar

#14 Pistolprinsen 4 år siden

Geekalot (9) skrev:
#8 tror forbindelsen kommer nummer 3 og 4, så de hænger sammen med Aliens :)
Jeg vil bare gerne have den til at hænge sammen med 'Prometheus'!

Hvor er det Alien uhyre, som 'Prometheus' sluttede med?
Hvor er de hvide kæmpemennesker, der var så vigtige i 'Prometheus'?
Hvor er hende kvindemennesket, der overlevede sammen med robotten?

Hvorfor rejser de til en helt anden planet, end den, hvor man sendte folk hen i 'Prometheus'? Skal man ikke undersøge, hvad der gik galt der? Se efter overlevende? Komme til undsætning? Hvorfor en helt ny planet?

Kort sagt: Hvor er forbindelsen til 'Prometheus'?!?

Hvis vi ikke i det mindste får disse fire simple punkter at se den nye, så er det sgu' da tamt - så er 'Prometheus' jo helt overflødig i det univers!
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#15 Mads47 4 år siden

#14 Du kunne jo også se filmene og så kunne det være at dine mange spørgsmål vil blive besvaret. Regner du virklig med at alt vil blive besvaret i den første trailer? Nej Prometheus er ikke overflødig, da både Elisabeth Shaw og Androiden David også er med i denne film.

Pistolprinsen (14) skrev:
Hvor er det Alien uhyre, som 'Prometheus' sluttede med?


Ja den er så nok på LV-223, kan ikke se hvorfor den skulle lige pludselig være på en anden planet? da den var et biprodukt af hvad Charlie bliver smittet med, og det der gør Shaw gravid.

Du følger et nyt forsker hold, som støder på David på den planet. Hvad der så er sket med Shaw finder vi nok ud af hvis vi ser filmen...come on, synes det er lidt grinagtigt at skyde hele filmen i jorden fordi at du ikke kender hele plottet og alle den twist og turns ud fra en trailer.

Gravatar

#16 Gorman 4 år siden

#14 rolig nu, det var da voldsom bekymret du er allerede nu over en herlig fed og plotmæssigt intetafslørende trailer. Lad os se filmen og så stille spørgsmålene bagefter.
Jeg fryder mig indtil videre over at magien synes at komme tilbage fra de første 2 film.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#17 danish99 4 år siden

Jeg tror ikke på det før filmen udkommer.
Prometheus var godt nok ringe hvis man som mig er alien fan.
King
Gravatar

#18 knekker 4 år siden

#14 du er jo helt blæst hvis du er af den type folk som bliver frustreret hvis traileren ikke afsløre plottet og alle dine spørgsmål. Hold da op jeg er faktisk ret imponeret.

Da det er officielt at denne film er en sequel til Prometheus, så ville det være klogest af dig at holde mund og se filmen først, inden du begiver dig igang med at brokke dig.

Jeg synes faktisk at det er befriende at se en trailer der blot giver en kort forsmag på hvad det er for en type film man kan forvente af denne, frem for de trailers man ser nu om dage der mere eller mindre er en kort opsumering af hele filmen.
[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#19 Geekalot 4 år siden

#15 Er ikke så sikker på de 2 kvinder fra den sidste er med i den. Der er optaget scener med hvert fald den ene af dem. Men som jeg har forstået så er de taget ud af filmen igen. Men uanset hvad kommer der som du siger en forbindelse til den første film :)
Gravatar

#20 Star Trek fever 4 år siden

danish99 (17) skrev:
Jeg tror ikke på det før filmen udkommer.
Prometheus var godt nok ringe hvis man som mig er alien fan.


Øhm, jeg anser mig selv som en pænt stor fan af Alien. Og jeg var ret underholdt af Prometheus.

Så den må jo stå for din egen regning
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: